Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Te táncoltál mezítláb a...

Te táncoltál mezítláb a szalagavatódon?

Figyelt kérdés
Tegnap megtudtam, hogy teljesen szokványos mezítláb táncolni szalagavatón, és ne aggódjak amiatt, ha kényelmetlen a cipőm :) Ti táncoltatok így a szalagavatótokon vagy esetleg más bálban? Esetleg előtte/utána vagy bármikor utcán is mentetek így? Leírhatnátok, hogy milyen negatív dolgokat tapasztaltatok :)
2012. jan. 30. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálunk senki nem vette le a cipőjét...ilyenről még nem hallottam, furcsálltam is volna. ELvégre a szalagavató bál az nem habparty, vagy dizsi, hanem valamilyen szinten azért elegánsabb alkalom. Bár biztos vannak csajok, akik úgy akarnak kitűnni meg vagánykodni, hogy lekapják a cipőt, de nálunk ilyen nem volt, meg a tesómén sem.
2012. jan. 30. 13:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazából én is csodálkoztam, amikor tegnap egy válaszoló azt mondta, hogy ez teljesen megszokott :) ezért is gondoltam, hogy körbekérdezek :) Mert amúgy én lényegében szeretek mezítláb mászkálni, de otthon meg esetleg az udvarban meg strandon, nagyobb közönség előtt még soha nem csináltam, épp ezért mert szerintem nem illik, de világosítsatok fel, hátha mégis :)
2012. jan. 30. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nem is hallottam még ilyenről...

Amúgy én nem táncoltam a szalagavatómon, nem közösködtem azzal a marha osztályommal :) VÉgignéztem a műsort, aztán elhúztam a saját barátaimmal kocsmázni :D

2012. jan. 30. 14:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekem jófej osztálytársaim vannak :)

Az itt kapott válasz ihlette a kérdést :) : http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2012. jan. 30. 14:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Na, valakinek még tapasztalat :)?
2012. jan. 30. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem. Most pénteken lesz.... :S
2012. jan. 30. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Sem a szalagavatómon, sem máshol nem táncoltam mezítláb. Mint ahogy lábbeliben sem. :P
2012. jan. 31. 03:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem, de ha látnám, hogy egy csaj ezt csinálja, felajánlanám, hogy megmasszírozom a talpát:d
2012. febr. 1. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Én táncoltam mezítláb a szalagavatón,mert a gyönyörű magassarkú cipőm,ami illett a ruhámhoz,egy idő után kényelmetlenné vált. De nem csak én tettem így,még sokan mások is! Persze nem mezítláb indítottuk a bulit!

Egyébként ha van fekete balerina cipőd,ami még ha nem is illik a ruhádhoz,mindenképp vidd magaddal,jobb,mint harisnyában csúszkálni a jéghideg kövön.

Utcán csak nyári hajnalon mentem mezítláb,amikor csak olyan emberekkel találkoztam,akik szintén buliból mentek haza,szóval nem szólt meg senki miatta:) A negatív dolog csak az volt,hogy a barátnőmmel,aki szintén mezítláb volt,úgy elbeszélgettünk,hogy csak mentünk a szokásos lerövidített útvonalon,és egyszer csak egy kavicságy közepén jutott eszünkbe,hogy nincs rajtunk cipő! Jól megszúrkálta a talpunk:D Ja meg annyira piszkos lett a lábunk,mint még soha:)

2012. febr. 1. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk szalagtűzés után, amikor kivonul az osztály átöltözni, "hagyomány", hogy a lányok lekapják a cipőt, a fiúk a nyakkendőt, és így mennek ki, de táncnál (főleg keringőnél) ez nem történt még meg. :)
2012. aug. 7. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!