Te táncoltál mezítláb a szalagavatódon?
Én nem is hallottam még ilyenről...
Amúgy én nem táncoltam a szalagavatómon, nem közösködtem azzal a marha osztályommal :) VÉgignéztem a műsort, aztán elhúztam a saját barátaimmal kocsmázni :D
Nekem jófej osztálytársaim vannak :)
Az itt kapott válasz ihlette a kérdést :) : http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Én táncoltam mezítláb a szalagavatón,mert a gyönyörű magassarkú cipőm,ami illett a ruhámhoz,egy idő után kényelmetlenné vált. De nem csak én tettem így,még sokan mások is! Persze nem mezítláb indítottuk a bulit!
Egyébként ha van fekete balerina cipőd,ami még ha nem is illik a ruhádhoz,mindenképp vidd magaddal,jobb,mint harisnyában csúszkálni a jéghideg kövön.
Utcán csak nyári hajnalon mentem mezítláb,amikor csak olyan emberekkel találkoztam,akik szintén buliból mentek haza,szóval nem szólt meg senki miatta:) A negatív dolog csak az volt,hogy a barátnőmmel,aki szintén mezítláb volt,úgy elbeszélgettünk,hogy csak mentünk a szokásos lerövidített útvonalon,és egyszer csak egy kavicságy közepén jutott eszünkbe,hogy nincs rajtunk cipő! Jól megszúrkálta a talpunk:D Ja meg annyira piszkos lett a lábunk,mint még soha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!