Katolikus. Ha a halálos bűnöm függőségének a végén járok. Értsd: már nem csinálom ezt a bűnt, de még nem gyóntam meg (pedig lenne rá alkalmam), akkor a szentmisén tudok lelkiáldozást végezni?
JÉZUS KRISZTUS AZ EGYEDÜLI KÖZBENJÁRÓ:
Timóteushoz írt első levél 2. fejezet:
5 Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,
6 Aki adta önmagát váltságul mindenekért, mint tanúbizonyság a maga idejében,
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
János 3:16
Valld meg a bűnödet, de ne a papnak (vagy pappal), hanem Jézusnak! Ő azért jött, hogy kifizesse a bűneid árát és, hogy örök életet adjon! Nem kíván senki sem megváltást, sem a pap, sem a pápa, sem Mária, sem más bibliai személy, CSAK IS EGYEDÜL JÉZUS KRISZTUS! Ő az út, az igazság, és az élet:
"Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam."
János 14:6
"Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél, a Jézus Krisztust."
János 17:3
---------------------------
Ha meg szeretnél minden bűnödtől szabadulni, akkor fordulj Jézushoz! Teljesen felejtsd el a katolikusokat, a templomokat a vatikánt a pápát a papot és mindent!
Menj be szépen a te szobádba, zárd be az ajtót (ha be lehet) és nyugodt körülmények között térdelj le és imádkozzál JÉZUS KRISZTUSHOZ! Kérd tőle a megbocsájtást, és Ő meg fogja neked adni. Azért jött és azért halt meg a kereszten, hogy neked megbocsájthasson.
Mond el ezt az imát: "Hiszem Jézus, hogy meghaltál értem a kereszten, hiszem, hogy eltemettettél és hogy három nap múlva feltámadtál a halálból és hiszem, hogy most ott ülsz a mennyei Atya jobbján. Sajnálom amiket tettem, kérlek mosd el véreddel a bűneimet és vigyél a mennybe! Ámen!"
Hinned kell ezekben, meg kell bánnod a bűneidet, meg kell vallanod a hitedet és kérned kell a bűnbocsánatot.
Ha ezzel meg vagy, akkor kezd el olvasni a Bibliát és keress egy jó keresztény gyülekezetet.
Ha még bármi kérdésed lenne, szólj!
Javítok:
"Nem KÍNÁL* senki sem megváltást, sem a pap, sem a pápa..."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!