Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért álmodtam a Sátánnal/...

Miért álmodtam a Sátánnal/ Ördöggel?

Figyelt kérdés

A körülményekre sajnos nem emlékszem, de azt álmodtam, hogy a Mi Atyánkot mondogattam, amikor a közelembe jött (csak egy amorf fekete alak), és nem hagyott végigmondani, eltorzította a hangom és azt mondta, hogy nincs itt a te istened. Felébredtem és azonnal visszaaludtam, ugyan abba az álomba estem és megint megtörtént, hogy megnémított és nem tudtam elmondani, megint felébredtem, majd visszaaludtam és újból eljátszódott. Onnan tudom, hogy felébredtem, mert párom mondta, hogy sírtam és hangokat adtam ki.

Nagyon para volt, és nem is olyan régen adtam át magam Jézusnak és Istennek teljes szívemből. Sokat is imádkozom hozzájuk de nem gondoltam a sátánra igazából...

ma 18:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!