Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha előző életemben püsoük...

Ha előző életemben püsoük voltam és többször megkereszteltek, akkor nem kell keresztelkednem ebben az életemben sem?

Figyelt kérdés
Több életemben már megkereszteltek és sokszor voltam pap, egyszer befolyásos püspök is a középkorban. Most azon vagyok, hogy ebben az életemben nem kereszteltek még meg, de mivel a Biblia szerint a keresztség örökké szól, így gyakorlatilag felesleges ez ? Most amikor megszülettem rendelkezem azokkal a természetfeletti képességekkel, amik a keresztséggel járnak és egyebekkel ?
2014. ápr. 12. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha hindu vagy, nem kell megkeresztelkedned (azaz tagjává válnod a keresztény egyháznak); ha keresztény vagy, meg kell. De senki sem kényszerít arra, hogy ezeket az előre kidolgozott opciókat válaszd, kidolgozhatsz hibrid elgondolásokat is - pl. minél több életedben vagy megkeresztelve, annál jobb, stb.
2014. ápr. 13. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:
... jut eszembe az előző életedben az én előző életemkor adós voltál nekem száz arannyal, leszel szíves nekem haladéktalanul megadni?
2014. ápr. 13. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!