Ha előző életemben püsoük voltam és többször megkereszteltek, akkor nem kell keresztelkednem ebben az életemben sem?
Figyelt kérdés
Több életemben már megkereszteltek és sokszor voltam pap, egyszer befolyásos püspök is a középkorban. Most azon vagyok, hogy ebben az életemben nem kereszteltek még meg, de mivel a Biblia szerint a keresztség örökké szól, így gyakorlatilag felesleges ez ? Most amikor megszülettem rendelkezem azokkal a természetfeletti képességekkel, amik a keresztséggel járnak és egyebekkel ?2014. ápr. 12. 18:37
11/12 anonim válasza:
Ha hindu vagy, nem kell megkeresztelkedned (azaz tagjává válnod a keresztény egyháznak); ha keresztény vagy, meg kell. De senki sem kényszerít arra, hogy ezeket az előre kidolgozott opciókat válaszd, kidolgozhatsz hibrid elgondolásokat is - pl. minél több életedben vagy megkeresztelve, annál jobb, stb.
12/12 anonim válasza:
... jut eszembe az előző életedben az én előző életemkor adós voltál nekem száz arannyal, leszel szíves nekem haladéktalanul megadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!