Isten miért büntette meg a kígyót azzal, hogy elvette a lábait, holott Isten tudta, hogy a kígyót a Sátán irányította, hogy befolyásolja Ádámot és Évát?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy Isten miután a kígyó rávette Ádámot és Évát a bűnre, akkor elvette a lábait. De hisz Isten tudta, hogy a Sátán keze van benne.2014. ápr. 2. 19:51
11/14 anonim válasza:
Elvette a lábait????? Hol írják a Bibliában, hogy volt lába? Azért, mert azt mondta utána az Úr: Hasadon járj!?
Mi van, ha repült előtte? Vagy a farkán/Fején járt, akármi.
Miért gondolja az ember, hogy épp a lábait vette el. Ez a baj az emberrel, hogy olyan dolgokat is egyértelműnek tekint, amit nem is mondott senki, csak feltételez.
Lábról szó sem volt sehol!
12/14 A kérdező kommentje:
Én se úgy értettem, hanem hogy elvette azt amivel járt. Na mindegy, elég bonyolult ez a téma. Utolsó előtti válaszolónak köszi a választ!
2014. ápr. 3. 08:33
13/14 anonim válasza:
"Isten nem a kígyóról/kígyóhoz beszél, hanem Sátánról/Sátánhoz. Csak így van értelme a második sornak."
- Hát, epdig igenis a kígyóról beszél: a kígyó is mar, és a nők aligha szeretik a kígyókat. Az első sor meg nyilvánvalóan a kígyóról ír: a Sátán nem állat.
14/14 anonim válasza:
Ez csak egy legenda, fölösleges belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!