Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a vonzás törvényével és...

Ha a vonzás törvényével és egyéb ezoterikus dologgal próbálok javítani az életemen az baj?

Figyelt kérdés

Csak,mert nem tudom az életem problémáit,gondjait megoldani a Mindenható meg nem segít, így keresnem kell valami fogódzkodót ami segíthet.

Csak ha jó tudom az ilyen lehetőségeket bűnös dolognak nyilvánította. ( hogy még nehezebb legyen)

Miért is rossz?

2014. márc. 25. 23:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj, ez butaság, azért van a mágia, csak rosszra nem szabad használni, azt annyi:D:D:D Ha nem lehetne, akkor nem férnél hozzá:D:D:D
2014. márc. 26. 19:35
 12/16 A kérdező kommentje:

A 9-es sem elhanyagolható

Én nem vagyok Isten ellen ! Csak ha rá nem számíthat mindneki akkor mi marad? Mert az, hogy egyeseknek segít szép és jó, de mi lesz a töbivel aki szintén hozzá fordul.

Az a szikrányi kis hitszerűségem is kezd eltűnnni.

Segits magadon es az Isten is megsegit! - ha jól tudom ilyen nem szerepel a Bibliában !

2014. márc. 26. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia !

Azért rossz mert kiskapu az ördögnek, az életedbe bejönnek démonok.

Elkezdődik a folyamat megtévesztéssel előbb utóbb azt veszed észre sikeres vagy de közben a háttérben behálóz a gonosz minél tovább tud dolgozni annál nehezebb lesz belőle szabadulni.

Javaslom még időbe szakadj el tőle.

Az Istennel való kapcsolat kereszténység nem arról szól Isten minden kívánságomat, vágyaimat teljesíti ez mögött egy nagy EGÓ van Isten azért van, hogy minden kérésemet teljesítse ha nem ez történik megsértődök.

A kereszténnyé válásnak a következő állomásai vannak

megtérés-megigazulás, újjászületés víztől és Szent Szellemtől, megtisztulás-megszentelődés.

Ez egy folyamat azt javaslom próbálj a hozzá állásodon változtatni mert az Isten megtalálható a motívumok miatt vannak az akadályok.

Ráadásul Istenről rosszat gondolsz aki a fiát Jézust adta értünk a golgotai keresztre.

2014. márc. 26. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Erre van egy keresztény mondás, Segíts magadon és isten is megsegít. Ez azt jelenti, hogy csinálj amit akarsz mindenki leszarja
2014. márc. 26. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:

"Csak ha jó tudom az ilyen lehetőségeket bűnös dolognak nyilvánította. ( hogy még nehezebb legyen)

Miért is rossz?"

Rossz,mert ezt mondta az egyház....

Istent bárhol megtalálhatod,nincs bezárva a Bibliába,meg a templomba,meg az egyházi tanításokba.Hogyan is lehetne,ha egyszer ő a mindenség,és mindenhol ott van,ő az élet? Persze,ha rájössz arra,hogy más módszerrel is megoldást találhatsz,akkor az egyháznak szükségtelenné válsz,mert nem tud irányítani.Hát ezért mondják rá,hogy rossz....

Ha Isten szeret téged,azt akarja,hogy megoldódjanak a problémáid.

2014. márc. 27. 08:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de ne felejtsük el, hogy szellemvilág is van, és ott van jó, és rossz. Nem mindegy honnan kap segítséget az ember.
2014. márc. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!