Ha a vonzás törvényével és egyéb ezoterikus dologgal próbálok javítani az életemen az baj?
Csak,mert nem tudom az életem problémáit,gondjait megoldani a Mindenható meg nem segít, így keresnem kell valami fogódzkodót ami segíthet.
Csak ha jó tudom az ilyen lehetőségeket bűnös dolognak nyilvánította. ( hogy még nehezebb legyen)
Miért is rossz?
Mi a baj?:(
Te nem tudod megoldani mindenféle külső erő nélkül vagy egy barát/ismerős segítségével?
Miért ellenség? Ha megadta lehetőséget miért ne használhatnánk.
Jelen helyzet szerint vannak dogok amiket nem valószínű, hogy egyedül orvosolni tudok.
Na meg nem árt valami kapaszkodó.
Szerintem Ő nem foglalkozik azzal, hogy bárkin is segítsen. Nem csak nekem,neked,de az éhezőknek és nyomorgóknak sem segít ! Akkor miért segítene annak aki jobb létben él?
Mindent ránk emberekre hagyott és a világ olyan is lett.
Ha bármivel is próbálsz magadon segíteni az bűnös dolog.
Tehát éljél rosszul,szenvedj,nyomorogj,éhezz,mert mások így irányítják a világot. Te ne próbálkozzál. Csak fordítsd oda a másik orcát és élvezd,hogy rossz neked.
Nem baj, csak nem számíthatsz ezekre (sem).
Azért ezoterikus, mert nem működik, ill. nem úgy működik, ahogy te gondolod.
A vonzás "törvénye" pl. csakis rád hat. Ha be akarsz vonzani valami jót, attól csak te lehetsz jobb - ha sikerül. A környezeted egy fikarcnyit nem fog változni ettől - legfeljebb úgy, hogy látják, ha te jobb vagy és ez tetszik nekik.
T Kerdezo
Vozas torvenye?
Ezoteria masneven boszorkanysag
Ez mind kamu... miert gondolod h ez jobban bevalik mint ha a mindenhatohoz fohazkodnal
Azt allitod nem segit neked.
Nos ha te nem ra hagyatkozol a kezdetektol fogva hanem az ordog jatekaival hazardirozol akkor tudod mire szamithatsz
A vonzas torvenye meg kamu . A Bibliabol vettek
Segits magadon es az Isten is megsegit!
Ismeros? :)
7-es Nyugodtan mesélj meg mások is, mert kíváncsi vagyok.
Én is kértem Istentől és az ellenkezője történt.
Vagy azért, mert nincs hitem és ezáltal nem is foglakozik velem vagy, mert a rossz vezet majd a jóhoz.
Még nem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!