Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztyének, ilyen esetben...

Keresztyének, ilyen esetben mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

Szóval a suliban ma német órán vettük az új anyagot, és pont egy olyan részhez érkeztünk, ahol a mellékneveket használjuk és pont a horoszkóppal kötötték ezt össze.

Szóval az egész órán(pontosabban 2 órán át) a horoszkópról beszéltünk.

Mit kellet volna tennem?? Meg kellett volna mondanom a tanárnak, hogy nekem ez a dolog ellenkezik a hitemmel, vagy mit??

Az már csak a hab a tortán, hogy vannak az osztályban, akik simán keresztyénnek mondják magukat(róm. kat.) és simán hisznek a horoszkópban, elbeszélték, hogy a családtagjaik melyik csoportba tartoznak, stb.

Mások(ateisták) meg nem hisznek benne. Hát ezt adjátok össze.

2014. márc. 25. 15:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen esetben legjobb erősítést kérni vagyis imádkozni azért hogy váltson témát vagy valahogy szabadulj meg ebből a helyzetből. És igen meg lehet neki mondani hogy a horoszkóp okkultizmus és ezért nem reklámozhatja egy németórán. Persze ha ilyet mondasz akkor nem leszel népszerű de Jézus tanítása se jött be mindenkinek.
2014. márc. 25. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kerülne szóba a nyelvtanfolyamon, akkor megpróbálnék arról beszélni, hogy nem hiszek benne, nem tartom számon a csillagjegyemet, és nézzétek, az összes csillagképnél említett összes tulajdonság illik rám valamennyire. Mondhatnám azt is, hogy ez babonaság.
2014. márc. 25. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor én meg nem járok be magyarórára, mert ellenkezik a hitemmel. Meg nem tanulom a meséitek, mert ellenkezik a hitemmel, de nem tehetem meg mert érettségi tétel a biblia.
2014. márc. 26. 06:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem a horoszkópot védem, mert szerintem butaság, pont ugyan olyan mint a többi vallás, butaságokra tanítja az embereket
2014. márc. 26. 06:50
 15/15 A kérdező kommentje:
utolsó, az hogy elmondod, hogy van Biblia, meg hogy miről szól, stb, az nem egyenlő azzal, hogy nekem azt kellett, mondani, hogy igen én egy patkány, akarom mondani oroszlán vagyok...azért a kettő nem ugyanaz
2014. márc. 26. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!