Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Voltatok már Taizéi találkozón...

Voltatok már Taizéi találkozón? Kinek, hogy tetszett?

Figyelt kérdés

Én a budapestin voltam 1999-2000 szilveszterén ha jól emlékszem, a pécsin most nem tudtam ott lenni, mert akkor volt a kislányom 1,5 hónapos...

Visszatérve a kérdéshez, szerintem nagyon hasznosak az ökumenikus rendezvények, de ez a taizei találkozó nekem különösen kedves.

Remélem sokan ismeritek és megosztjátok az élményeiteket ezzel kapcsolatban.

2009. dec. 15. 08:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szia! én a pécsin voltam először :D:D én 15 vagyok, de az alsó korhatár 16 :/ csak 1 évvel öregítettük magunkat :D nagyon jó volt, főleg a dalok, nekem nagyon tetszett :) legközelebb is elmegyek :) csak sajnos haza kellett mennem, mert a 2. napon nagyon megbetegedtem :(
2009. dec. 15. 09:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon tetszenek a dalok, meg az, hogy egy nyelven énekelünk a többi nemzet tagjaival, és egy lélek munkálkodik bennünk.

Roger testvér mondta ezt a fiatalokról:

"A fiatalok gyakran egészen nyilvánvaló módon önzetlenek. Érdekmentességük, önzetlenségük Krisztusból fakad.

... Velük az egyház messzire juthat."

2009. dec. 15. 09:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A budapestin én is részt vettem, sajnos máshova még nem jutottam el, de ezen jól éreztem magam.
2009. dec. 15. 10:01
 4/12 A kérdező kommentje:

A következő találkozó 2009. december 29. és 2010. január 2. között Lengyelországban lesz, Poznan városában.

Igaz, nincs messze, de még erre sem tudok menni :(

Na, majd azután remélem.

2009. dec. 15. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A varsóin voltam és fantasztikus volt.
2009. dec. 15. 10:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok: tényleg a pestin is voltam, de ott szolgálaton, de a rengeteg munkával együtt is (vagy pont azért) nagyon-nagy élmény volt. És munka közben lett a legjobb barátommal a barátságból szerelem:)
2009. dec. 15. 10:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Egyébként szerintem családi programnak is kiváló, hiába ifjúsági találkozóként lett kitalálva.

Az egyik barátunk menni akart a pécsire az egész családdal, 4 gyerekük van, általános iskolások, és azt mondták nekik, hogy nem mehetnek, mivel a gyerekek kicsik, ők meg már túlkorosak. Szerintem nem kellene ilyen korhatárt húzni, nincs ott szó olyanról amit egy gyerek ne értene, pláne ha amúgy is gyakorolják a vallásukat, ministrálnak is stb.

2009. dec. 15. 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak kijavítani, de 1999-2000-ben Varsóban volt.... Csak azért tudom, mert ott ismerkedtem meg a férjemmel. Fantasztikus élmény volt számomra. Később a Bp-ire is voltunk akkor már majdnem a vőlegényem volt a "varsói" fiú... Annak már nem volt olyan meghitt hangulata (talán a folyton bedugult metró miatt...) Egyébként Kárpátaljáról írok, itt rendszeresen vannak imaestek, és azok is varázslatos hangulatúak. A korosztályhoz kötés tényleg lehetne egy kicsit rugalmasabb.

Idén újra Lengyelország... megdobbant a szívem a hallatára.... de most 10 hónapos a babánk... maradunk itthon... imádkozunk itthon... talán még énekelni is fogunk.

Köszönöm a kérdést, szép emlékeket, érzéseket hozott fel a szívem mélyéből :)

2009. dec. 16. 20:36
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Sajnos nem emlékszek melyik évbe volt Budapesten...

Egyébként nekem meg pont a metrózás tetszett, mármint olyan értelemben, hogy abból is le lehetett szűrni mennyire sokan vagyunk :)

Én debreceni vagyok, jó lenne ha egyszer nálunk is lenne, akkor talán azok is eljönnének rá az ismerőseim, rokonaim közül akik amúgy nem járnak már templomba. :(

Én mostanában kezdtem el a kislányomnak énekelni ezeket a dalokat, nagyon szereti, szerintem jobban élvezi, mint a gyerekdalokat.

Mindenkinek Áldott, Békés Ünnepeket!

2009. dec. 17. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Bp-en 2002-2003-ben volt!!! Az is megnéztem :) Debrecen... Jó ötlet!!!
2009. dec. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!