Henryk Sienkiewicz Quo vadis című regényről vélemények? Miért tetszett? Mi nem tetszett benne?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 18:55
1/2 anonim válasza:
Ezt a kérdést már tegnap is föltetted.
2/2 anonim válasza:
Valaki nagyon boldog, hogy megleckéztetett téged, mert már tegnap is kérdezted.
Persze, meg kellett megint kérdezni, mert nem kaptál választ. Mert senki se olvasta. Én olvastam, de már régen és eléggé éretlen fejjel, biztosan el kellene a mai eszemmel is olvasni. Keresztyénekről szólt. Pl.arról, hogy minden nőhöz egy férfi tartozik, és minden férfihez egy nő, és nem lehet összevissza szexelni. És Lygia szerepelt benne, meg a szerelme. És a keretyén utat választották. Arra emlékszem, hogy tetszett, áhitattal olvastam, de csak ennyi jön be így több mint 15 év távlatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!