Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent az, hogy sátán a...

Mit jelent az, hogy sátán a világosság angyalaként tünteti fel magát?

Figyelt kérdés
a 2 korintusz 11:14 szerint?
2009. dec. 13. 11:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
és szerintetek az ő érdkeit szolgálja ez a rengetg vallás?
2009. dec. 14. 05:05
 12/13 anonim ***** válasza:

De ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, két nagy vallási irányzat most fordul szembe egymással: a holokausztvallássá alakuló zsidó-kereszténység, és az igazi, judaizmus-ellenes jézusi kereszténység.

Hö?

Isten mit szól a hazugságokhoz, és a stílusodhoz?? Én is katolikus vagyok, és ennek ellenére voltam református istentiszteleten, baptista gyülekezetben, Hit-es gyülekezetben, de mindig katolikus maradtam, nem tértem át sehova. Az hogy katolikus vagy azt jelenti, hogy abban hiszel, ami katolikus vallás katekézisében áll, de attól még beszélgethetsz másokkal is. Ennyi. Formaságok miatt, meg hogy ott kereszteltek meg , ne mondd magadat katolikusnak, mert nem a hited alapján vagy az.Ez lehet hogy fájó igazság, de pont a stílusod miatt gondoltam, hogy írok.

2009. dec. 15. 08:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Mit nem lehet ezen érteni?

A gonosz - hacsak lehet - megpróbálja jóként beállítani magát.

Nem kell vallásosnak lenned ehhez, hogy ezt felfogd, alap erkölcsi probléma a jó és rossz közötti határ és ennek etikai vonatkozása.

Mivel bibliai verseket dögivel fogsz kapni, megvilágítom egy egyszerű példával: fletó hetet-havat összehord kampányidőszakban, hogy ő a b*sszájba ezen a vidéken, majd elmondja az őszödi beszédet. Érted már?

2009. dec. 27. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!