Mit jelent az, hogy sátán a világosság angyalaként tünteti fel magát?
Köszönöm, hogy így megszabod hogy mi vagyok és mi nem.
Katolikus vagyok, mert azt jelenti, egyetemes, nem pedig azt, hogy szolgamód követek egy EMBERI testületet.
De ha neked ennyire jólesik megszabni hogy ki micsoda, akkor mondhatjuk, te nem vagy keresztény. Egy keresztény nem a kényelmet, az életet tartja első helyen. Nem a békét, hanem az igazságot, ha ezért meg kell halni, hát akkor is!
És nem mutatok szervezetet, mert engem nem az emberi szervezetek érdekelnek, nem bennük hiszek.
De ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, két nagy vallási irányzat most fordul szembe egymással: a holokausztvallássá alakuló zsidó-kereszténység, és az igazi, judaizmus-ellenes jézusi kereszténység.
A további vitát értelmetlennek tartom. Mindenki határozott már, melyikhez tartozik, a katolikus egyház is, és mint ilyen, a továbbiakban nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!