Hogyan készültök armageddonra?

Elbújok Fogarasi Árpi
és Szalacsi Sándor
atombunkerében

vigyázok ,hogy ne tegyek semmi rosszat,segítek azon,aki hozzám fordul,bármiről legyen szó,várom a végét,de ha nem így lenne,ezek akkor is fontosak lennének!
Tehát semmi extrát nem teszek,lélekben kell erre felkészülni..meg talán elmegyek rezgésszintemelő tanfolyamokra,ha van rá pénz,mert azok tényleg segítenek,csak mérges vagyok,hogy miért kérnek ezért pénzt..tehát inkább magamat erősítem,meditálok majd meg ilyenek..

Beadom magvaim egy spermabankba, hogy tuti legyenek belőlem túlélők.
Egyébként miért, mit kéne tennünk, kérdező? Mesélj már. Vagy most csak a faszod vered a többi szektás haverral együtt, hogy bibibíí, ti nem készültök? :D

Hogy készülsz a világvégére... te jó Isten (ha már a vallásnál vagyunk XD) Miért te hogy készülsz? Húzok majd a fejemre egy papírzacskót.
Nem lesz itt semmiféle világvége. Legalábbis olyan értelemben nem, hogy "Isten" gondol egyet és annyi volt. Max majd egyszer szépen megsülünk, megfagyunk, elönt a víz meg minden hasonló ami a globális felmelegedés következménye lesz. Hangsúlyozom... majd egyszer!
És 2012-ben sem fog kihalni minden, csak azért, mert a maják azt mondták.
És ha mégis lesz, akkor meghalok. Jobbat nem tudsz csinálni. xD
Az meg a második csalódás lesz, hogyha lehet majd "válogatni" a Pokol meg a Mennyország között. Mert akkor én tuti az elsőbe kerülök, hála a vallás iránt érzett mérhetetlen szeretetemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!