Ki tesz most ősszel emelt angol érettségit? Hogyan készültök, hol tartotok?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ti hogyan készültök, én nagyon elmaradva érzem magam. Kéne egy minimum 80%-os érettségi, de úgy érzem, semmit se tudok:( Nyár vége óta járok tanárhoz, a régi emelt érettségiket nagyjából megcsináltam, kiszótárazom a szóanyagát, meg próbaérettségik szavait is tanulom, nyelvtannal már nagyjából elvagyok, inkább a szavaktól félek, hogy ezek miatt nem értem meg a szövegeket és elrontom az egészet. Szóbelibe még bele sem gondoltam igazán, először is az írásbelitől tartok. Meg az a baj, hogy suli mellett hétköznap nincs nagyon időm angolozni, vagy max késő este. Őszi érettségizők, ti hogyan készültök a megmérettetésre?2011. szept. 28. 13:17
1/2 anonim válasza:
Én most még csak középszintre megyek, majd következő ősszel emeltre.
Amúgy szerintem ne agódj, 80 %-ot nem nehéz megcsinálni.
Nekem majd legalább 95% fog kelleni..
Szerencse, hogy van még addig egy évem :D
2/2 anonim válasza:
Bár én májusban tettem le, de 90+ százalékkal, ha gondolod, nagyon szívesen segítek, nyugodtan írj privátot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!