Van olyan vallás amelyik elfogadja a leszbikus, meleg házasságot?
"De hogy Isten ezt nem fogadja el az biztos, a Bibliába mindenkinek az értésére adta."
Látom, te sem olvastad el azokat a részeket, amiben 2 férfi szerelméről ír. 1 vers van, amire szoktak hivatkozni a melegellenesek, de azt sem szabad szó szerint értelmezni.
"De amúgy a legtöbb természeti vallás sem foglalkozik olyan beszűkült tudattal, mint a keresztény/zsidó/arab vallás. "
A kereszténységet zsigerből gyűlölöd, de legalább a természeti vallásoknak néztél volna kicsit utána...
Amúgy a kérdésre válaszolva én nem tudok ilyenről, ami nem azt jelenti, hogy nincs. De a világvallások között nem tudok ilyenről.
"Arra semmi bizonyíték nincs, hogy úgy születtek, ezt csak ők mondják. Ennyi erővel bárki mondhatja a deviáns életvitelére, hogy így születtem, fogadjatok el! "Bíró úr! Én bankrablónak születtem, nem tehetek róla. Amikor az őr a fegyvere után nyúlt, muszáj volt lőnöm."
Szánalmas vagy,a betegséged neve:Alacsony érzelmi intelligencia.
Amúgy minden vallás egy agymosás.
Ott nem az emberek elfogadása a cél,hanem irányítása,manipulálása,kihasználása,elnyomása.
A rablásnak semmi köze a genetikához.
Amit az a "nagyokos" akart írni,azt kleptomániának hívják,annak van genetikai eredete,a rablós célja a lopás,nem az érték a lényeg,nem a vagyonszerzés motiválja a cselekedetet.
A vagyonszerzés miatt elkövetett bűncselekmények oka pedig a nincstelenség,bárki megtenné,ha odáig jutna,a legerkölcsösebb ember is,mivel az életben maradási ösztön nagyobb lenne benne:d
Az,hogy valaki meleg,nem bűncselekmény,nem árt vele senkinek.Két felnőtt ember kölcsönöd beleegyezésén,egymásnak való kölcsönös örömszerzésen alapszik.Az összehasonlítás nonszensz.
Ezzel az erővel mondhatnám én pedig azt,hogy a heterók rombolják a Földet,így is túlnépesedés van,óvszer,fogamzásgátló létezik,mégis szaporodnak,mint a nyulak,felelőtlenül.
De ők is azt mondanák,hogy ők így születtek,ami igaz is:D
Isten minden embert heterónak tervezett, méghozzá monogámnak. Ha minden emberrel elfogadtatnád is, hogy a homoszexualitás normális, a természet rád cáfolna. Mutass két mágnest, aminek az azonos pólusai nem taszítják egymást! Mutass egy madárfészket, ahol azonos nemű madárkák táplálgatják közös fiókáikat! Mutass két virágot, ahol a porzók egymást porozzák, a bibék pedig egymásba gabalyodnak! Mutass egy csillogó szempárt, amelyik csodálkozva néz azonos nemű szüleire!
Isten soha nem fog kiegyezni a homoszexualitással. Minél hamarabb szembe mersz nézni ezzel a ténnyel, annál hamarabb lesz jó neked. Ha soha nem jön el ez az idő, akkor állandóan megmaradsz az önigazolgatás állapotában, és ha másokat be is csaphatsz, hogy neked így jó, a lelkiismereted, amíg meg nem fojtod, állandóan gyötörni fog. Persze, vannak, akik már túl vannak ezen is, de ez nem zárja le a kérdést.
"Mutass egy madárfészket, ahol azonos nemű madárkák táplálgatják közös fiókáikat"
rengeteg ilyen van. Itt van egy példa:
szinte minden állatfajnál találtak már. De homofóbia csak az embernél van jelen. Melyik akkor a természetellenes?
Asperrimus,te olyan buta,korlátolt vagy,mint a föld.
Amúgy az állatvilágban tudok neked mondani példát.
Van olyan pingvinpár,ahol két hím pingvin neveli az utódokat:))
Ezek természetes dolgok,az hogy az ember kitalált felépített egy heteroközpontú társadalmat,nem természetes,hanem mesterséges dolog.
A heteró-é homoszexualitás is ugyanolyan természetes dolog.De mindig csak azt lehet elnyomni,amiből kevesebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!