Ha a Jehova tanúiknak nem lehet gyerekük, akkor hogy szaporodnak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 09:06
21/28 KZitus válasza:
Szervusz
Mire alapozod a kérdésedet?
22/28 anonim válasza:
Lehet párkapcsolatunk, lehet házasságunk és lehet gyerekünk is. Ebből az első már meg van. :)
23/28 anonim válasza:
Ohó, hogy mennyi hülyeséget lehet itt olvasni!
Házasodhatnak, lehet gyerekük is (nekem is van).
4-es válaszra reagálva, egy családfőnek kötelessége megvédeni a családját. Úgy hogy te is hazugságot terjesztesz.
24/28 anonim válasza:
Lehet párkapcsolatuk nem jehova tanujával is?
25/28 anonim válasza:
Nem szoktak felekezeten kívüliekkel közösködni bármiben, még barátság sem érhető el, mivel feljebbvalónak tartják magukat . Sőt, akik nem tagok, azokkal rendszeresen éreztetik, hogy alacsonyabb rendűek. Egyébként én azt látom, hogy sok tanúnak nincs gyereke, egyszer az egyikkel beszélgettem és azt mondta, azért, mert úgyis olyan közel van a világ vége, majd az újvilágban találkoznak a meg nem született gyerekükkel, mert erre a világra minek szüljön, a szenvedésre?!
26/28 Kvasnika László1973 válasza:
Szia kedves kérdező. szertnék hozzászólni pár íráshoz. Azt már tudod hogy lehet gyerekünk, és osztodúnk. na ez vicc volt. Az nem igaz hogy a családunkat nem védhetjük meg.Aki ezt álitotta szerintem még nem rendelkezik megfelelő igei ismerettel.Természetes hogy egy keresztény ember nem eröszakos, nem számit most az hogy ki milyen gyülekezetbe jár. Viszont mindenki meg védheti magát és a családját. Sokan nem jól értelmezik azt az igeverset hogy ,,fordítsd oda a másik orcádat is,, amikor meg ütnek nem a fejedet kell el forditani jobbra balra, hanem amíg a támadód erőszakos addig te mutasd meg a ,, másik arcod,,- másik éned mert a gonoszt szeretettel kell legyőzni. Ha viszont a támadod nem hallgat a szép szóra igen is meg lehet védeni magad, de nem úgy hogy te is péppé vered a fejét. A családot pedig pláne meg lehet védeni
27/28 anonim válasza:
Hogyha erőszakmentesen nem lehet megvédeni, mert a támadót nem tudod lebeszélni a támadásról, akkor mégiscsak odahajtod a fejed a gyilkosodnak, hogy öljön meg.
28/28 anonim válasza:
Nem! Megvédhetjük/meg kell védenünk a családunkat. Itt csak arról volt szó, hogy lehetőleg ne nyírd ki a támadód, csak tedd harcképtelenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!