Bandaháború lesz ebből?
A keresztények nem gyilkolásszák egymást.
Egyébként Jehova tanúi pacifisták, így kizárt, hogy háborúzzanak. Elméletileg a versenyeket sem preferálják.
Maximum többször fognak csengetni.
A másik oldalt nem ismerem.
Hali.
Egy újabb negatív hír terjesztés
Nyilván a kérdező, nincs tisztában a Tanúk keresztényi gondolkodásával,
s nem vagyunk Banda
s szerintem a mormon egyház sem tartja Bandának magát.
Silver kedves szépen leírta, hogy a Tanúk semlegesek minden olyan dologban ami a világban a "keresztények" mélyen benne vannak, sőt elfogadhatónak tartják a Biblia tiltása ellenére.
a Tanúk tartózkodnak minden ilyentől s összefonódni sem fognak soha senkivel.
Ahogy a Zsidók sem fonódtak senkivel össze, legalább is a hűségesebbik része.
Nincs alku, a keresztény tanítás nem alku tárgya.
Katy Weaver(az igazi)
Azt lefelejtettem, hogy GYÖKEREINK SEM KÖZÖSEK.
Nekünk a mindenható Isten az Jehova, és a fia Jézus a megváltó, messiási király.
Katy Weaver
sátán önmaga ellen nem támad. :-D
Márk 3:23 Ő pedig magához híván azokat, példázatokban monda nekik: Sátán miként tud Sátánt kiűzni?
Márk 3:26 És ha a Sátán önmaga ellen támadt és meghasonlott, nem maradhat meg, hanem vége van.
Ja a linket nehogy kihagyjam Jeh*va haszontalan tanúi bibliahamisításáról egy beszámoló:
A mormonok és a Jehova Tanúinak egyháza között tudomásom szerint soha semmilyen konfliktus nem volt. Ahogyan a mormonok és más keresztény vagy nem keresztény felekezetek között sem.
A különböző egyházak gyülekezeti házai, imaházai, templomai, mecsetei, szentélyei és kápolnái jó szomszédságot jelentenek egymásnak a világ minden táján.
Én turistaként külföldön járva is szívesen látogatok olyan helyekre, ahol sokféle templom látogatható meg egyszerre, gondolom mások is így vannak ezzel így ez a helyzet missziós szempontból is kedvező lehet. Az emberek úgyis maguk döntik el, szabad választásuk alapján, hogy melyik közösség, vagy tanítás milyen mértékben áll közel hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!