Miért hazudnak a tanúk?
Azt írják itt félrevezetve mindenkit, hogy az őrtorony nem kereskedik, de ez nem igaz, hisz tőzsdézik, ott meg csak kereskedés folyik. Az Őrtorony Zrt.-nek közvetetten
2011-ben, 3,5 millió dollárnyi befektetése van az
alábbi cégekben:
386/386043103/386043103_201204_990.pdf
A 32 oldaltól még érdekesebb... Coca Cola, Johnson
and Johnson, Nike, Apple, JP Morgan, VISA,
Caterpillar, Intel, IBM, Microsoft, Verzion
communications, AT&T, Cisco, Goldman Sachs,
Oracle, Procter & Gamble, energetikai cégek,
befektetési alapok, stb.
Vagy esetleg még ennek a ferdítésnek is van bibliai alapja szerintük?
Szerinted az első századi apostolok, a semmiből kereskedtek, hogy legyen alapjuk a királyságra, és a szegények fenntartására?
S nem az Őrtoronnyal kereskednek. találjatok ki még valamit.... Akkor is becsületesebben és törvénytisztelőbben élünk, képzeld el. A Tőzsde nem törvény ellenes, mert nincs benne csalás, ha bukik, akkor az egész bukik.
Ahogy itt Te bankba fekteted a pénzedet, akkor Te se tedd a pénzedet bankba
Ja akkor beszéljünk arról, hogy a Vatikánnak meg a dohány iparba, és a fegyver gyárakba van részvényük....
olyanba ami biztos Isten ellenes...
Az első századi apostolok nem kereskedtek! Ez a kijelentésed ugyanolyan hamis mint a vallásod.
Jézus mit mondott tanítványainak amikor elküldte őket? "semmit ne vigyetek magatokkal.."rémlik már? Hogyan lehet kereskedni a semmivel?
Judás amikor szerzett 30 ezüstöt és oda vitte Jézushoz,emlékezz csak vissza mit parancsolt neki. "oszd szét a szegények közt...".
Kb ennyi az apostolokrol és a kereskedésről.
Kérdezö,
Tudod hogy mit mondott Pál apostol a keresztényeknek?
Kérlek vedd elö a Bibliádat és hasonlítsd össze ezzel a szöveggel, amit kiírok
1.Korintus 16:1,2 :A ..szentek számára való alamizsnát illeti......a hétnek elsö napján mindenitek tegyen félre magánál , amit sikerül összegyüjtenie,. hogy ne akkor történjék a gyüjtés, amikor odamegyek"
Tehát teljesen normális volt, hogy a keresztényeknek volt pénzük. Ha elolvassuk az Új Szövetséget, tudjuk, hogy még Jézus is megdicsérte a szegény özvegyet a fillérkéiért, amit a perselybe dobott.
Teljesen normális volt hogy a szolgáltatásokért pénz járt.
Jézus azt mondta szerezzetek barátokat az igazságtalan mamom által.....tudod-e ez mit jelent?
A mai világban a tözsde egyszerüen van, nem tudjuk kikerülni. Még az elekromos áram is tulajdonképpen a tözsdén keresztül van vásárolva, talán még Hollandiában a tulipánok is /ezt valahol olvastam, de nem tudom hol :-D/
Ugyhogy a mai világban semmi sem biztos. Ha nem akarjuk hogy a tözsdén menjen át a pénzünk, tehetjük esetleg a matrac alá... de mi ha kigyullad a házunk?
Szóval a mai világban egyszerüen az érték papírok léteznek
és a tözsde is, legfeljebb elmehetünk valahová a sivatagba lakni... de lehet hogy ott is utolér
Kedves Tanú!
A tőzsdézés nem csak annyit jelent, hogy én szerzek pénzt. A tőzsdézés az amatőrökön kívül mindenkinek nyereséges. Ebből adódóan, ha valaki nagy tételben tőzsdézik azzal akár akarva-akaratlanul rásegíthet az "ördögi" vállalatok pénzügyi helyzetére.
Tegyük fel,hogy rendbbén van a tőzsdézés,hisz nem törvényellenes.
De kik a tulajdonosai azoknak a részvénypapíroknak? Honnan van a pénz?
A hívektől,igaz? A nyereség a kié?
Csak egy példát mondok,vajon hány becsületes tanúnak van fogalma arról,hogy az eladott ingatlanok mint pl a Brooklyni épület is mennyi pénzt vitt a "konyhára"? Hány becsületes tanúnak van fogalma arról,hogy a nyereség hová megy?
A Bábolnai Józsi báék ugyan úgy nem tudják mint a Kenyai Kunta Kinte,de azért a kis összegyűjtött pénzecskéjűket odaadják jószívvel és hittel mert biztosak benne,hogy a pénz jó célt szolgál... Persze,hogy igen! A jócél a mások luxus életvitele. A szerencsétlen meg izadhat a napon egész nap.
Na ez a nemmindegy..
Dehát ilyen ez a világ,a pénz az úr ő visz mindent,és övé a hatalom.
Az Őrtorony meg a hatalomra törekszik mint minden szervezet.
na és ha a bankba teszük a pénzt? Ott meg kamatot adnak?
Szerintetek ez is bün? gyerekek-gyerekek hiszen szép az élet.
Én például a tisztességes, állam által elismert firmánál szép kamatot kaptam, és milyen jól jött, felújitottuk a lakást. :-)
és még csak lelkiismeret furdallásom sincs, ezt most hogy fogjátok elviselni? :-D
Hogy mit ki nem találnak?
Kíváncsi vagyok legközelebb mivel fognak vádaskodni, csak hogy Isten munkájában kivetni való legyen.
most nem a prédikálás a baj, hanem mert vigyázunk Isten értékeire, és jól sáfárkodunk vele.
s képzeld el, hogy az afrikai Kunta Kinte, is tudja hogy a pénze hova került. Mert minden gyülekezetben felolvassák havonta a befolyt adományokról szóló könyvelést és a faliújságra is kiteszik, hogy mindenki láthassa
Sőt a fejlettebb országokban élő testvérek anyagilag támogatják a szegényebb országokban élőket.
Ugyan is Afrikába is csodálatos termek épülnek Jehova imádatára, ott nem lenne pénze annyi az embereknek, hogy valahol össze jöjjenek.
S mivel Jehova népe növekszik, ezért szükség van arra, hogy nagyobb helyet teremtsenek az imádatnak, egy lukba nem fér be több száz vagy több ezer ember.
Nem beszélve a természeti katasztrófa károsultjairól, akiknek szükségük van erre a pénzre. Hogy az életüket tudják folytatni a házukat rendbe hozni, élelmet ruhát venni.
Nekem is bankban van a "hatalmas" összegű havi keresetem hogy ne nálam legyen, valamennyire biztonságban van és nem tudják ellopni.
Ördögi vállalatok....
Te hol dolgozol már ne haragudjál?
Szerintem ki kellene a vállalatoktól lépni mindenkinek aki keresztény, mert ördögi vállalatoknál van és kapja a pénzét.
Uram atyám, mindent nem lehet kikerülni hiszen a Sátáni világban élünk, ugyan hova menjünk?
Jézus azt mondta:
"nem azt kérem, hogy vedd ki Őket a világból, hanem tartsd meg a gonosztól."
amennyire csak lehet nem képezzük a világ részét de itt kell élnünk dolgoznunk.
Kössetek bele mindenbe...
Jézusom....
Ahogy elnézem ezeket a cégeket...
számítógépes cégek, Ruházati cégek....energiával foglalkozó cégek amire az embereknek szükségük van,
De még se fegyver gyárak, meg kábítószer üzletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!