A muszlimok miért veszélyesek? Sokan irták már nekem hogy ne menj abba meg ebbe az országba mert az tele van muszlimokkal.
Nem veszélyesek, csak a nagyon szélsőséges muszlimok egyes Észak-Afrikai és Fekete-Afrikai országokban. Sok helyen neki is estek egymásnak a keresztényekkel és polgárháború van.
A muszlimok között rengeteg az elvakultan vallásos. Magánvéleményem szerint az ennyire vakon vallásos ember egyszerűen buta-ilyen vonatkozásban a buta ember veszélyes a nyugati társadalmakra.
Kiszámíthatatlanok számunkra, mert nem ismerjük a kultúrájukat, nem tudjuk, hogyan illik/kell ott viselkedni, mit szabad és mit nem.
Sok országba pedig a háborúk, harcok miatt nem tanácsos utazni.
"A muszlimok miért veszélyesek?"
Menj végig bármelyik szaudi ország fővárosában az egyik mellékutcán nőként, csador nélkül. Élve nem jössz elő. Pedig csak sétáltál egyet.
Ilyen szintű kulturális űr tátong a nyugati világ, és az arab világ között.
ma 16:26
Egy ruhadarab, liturgiai/vallásgyakorlati szerepe van az iszlámban. Kérlek, google-t használd.
Én is muszlim vagyok, és képzeld nem vagyok sem veszélyes, sem terrorista. Na most meglepődtetek mi?
Az a társadalom, ahol a nőknek kendőbe kell járni még mindig jobb, mint ez, ahol a nőkön alig van ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!