Jézus szavai szerint élnek köztünk közel 2000 éves emberek?
A máté evangéliuma 16 fejezetében olvashatjuk, hogy: "Bizony mondom néktek: Azok között, a kik itt állanak, vannak némelyek, a kik nem kóstolják meg a halált, a míg meg nem látják az embernek Fiát eljőni az ő országában."
Ezt a részt a másik háromba evangéliumban is olvashatjuk.
Folytasd kérlek az olvasást a Máté 17 fejezetében megtalálod a feleletet.
Egy látomást éltek át...
Máté 16-
24.
Ekkor monda Jézus az ő tanítványainak: Ha valaki jőni akar én utánam, tagadja meg magát és vegye fel az ő keresztjét, és kövessen engem.
25.
Mert a ki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; a ki pedig elveszti az ő életét én érettem, megtalálja azt.
26.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
27.
Mert az embernek Fia eljő az ő Atyjának dicsőségében, az ő angyalaival; és akkor megfizet mindenkinek az ő cselekedete szerint.
28.
Bizony mondom néktek: Azok között, a kik itt állanak, vannak némelyek, a kik nem kóstolják meg a halált, a míg meg nem látják az embernek Fiát eljőni az ő országában.
Amikor a lélek elhagyja a testet az ember lelke a seolba(amolyan gyüjtőhelye a léleknek) kerül mindaddig mig el nem érkezik a 2.eljövetel.
2 halál van: testi és szellemi halál.
Szia !
Itt arról van szó szerintem, hogy Isten királyi uralmának egyik állomása a Feltámadás. Azokról az emberekről beszél itt Jézus akik majd ennek az eseménynek tanúi lesznek.
Üdv:Alex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!