Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem segít Isten?

Dom12 kérdése:

Miért nem segít Isten?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta kérem Istent, hogy segítsen a szerelemben. Semmi máshoz nem kérek tőle segítséget csak ebbe a kérdésben. Minden este hálát adtam neki. Egy lányról van szó. Számtalanszor próbálkoztam már nála. Most eljutottam vele már egy viszonylag sikeres randiig de megint elbuktam. Egyszerűen nincs szerencsém. És kezd elhagyni a hitem.

Miért nem hallgat meg Isten engem? Tényleg nem kérek mást, csak azt, hogy ebben a kérdésben segítsen. De nem jön válasz. Vagy ha igen az is rövidéletű és rögtön elbukom. Értek a nőkhöz, volt már barátnőm. De egyszerűen nincs szerencsém.

Miért? Mit csinálok rosszul?

2014. febr. 9. 13:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszi a sok valaszt! 22 eves vagyok. A lany kereszteny. De mar rajottem, hogy jobb ha elengedem. Tenyleg sokszor probalkoztam, akaraterovel nem volt gond. Aztan majd kiderul, hogy az elet mit hoz. Azert mondtam ilyeneket, mert minden masban segitett csak ebben az egy dologban. Nem akartam en megvaltoztatni senki szabad alaratat sem. Tisztaban vagyok ezekkel a dolgokkal. Szoval megegysuer koszi a valaszokat!
2014. febr. 10. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert nem kerítőnő,azért.Forogj több helyen,ahol a célközönség megtalálható és a nagy számok törvénye alapján valami majdcsak összejön.Ha sikerül,persze köszönd meg neki.:)

Ha így se jön össze semmi,valószínűleg állat ronda lehetsz...

Ez van.

2014. febr. 11. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is jártam hasonló cipőben. Reménytelenségemben Istenhez könyörögtem. De semmi sem történt. Ezért csak egy valamiben bízhattam: Magamban. Ez bejött. Jobban mint vártam.

A te esetedben is te döntesz:

1. Könyörögsz tovább kitalált lényekhez. Majd azt tapasztalod amit eddig, életed csupa csalódás.

2. Magad sorsának kovácsa leszel. Majd azt tapasztalod hogy mindenki téged segít utadon.

Válassz melyik jobb.

2014. febr. 17. 15:08
 14/14 anonim válasza:

Szerintem ebben a helyzetben Istent nem szidhatod azert hogy nem segit mert ugyanis Isten az embereknek szabadakaratot adott es o abba nem szol bele.(Tehat ha te azert imadkozol hogy egy oromlany bujon este az agyadba elhiheted, hogy nem fog megtortenni).Raadasul itt meg nincs vege .Vegyunk egy bibliai estet:

Jakobnak mikor megtetszet Rahel kepes volt 7 esztendot szolgalni es a tortenet enyivel nem ert veget mert nem Rahelt hanem Leat kapta felesegul es meg 7 evig kellett szolgaljon .!!!!!

En evvel csak anyit akarok kifejezni, hogy soha nem tudhatod hogy Isten miket tartogat szamodra ......

2014. szept. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!