Miért nem segít Isten?
Már hónapok óta kérem Istent, hogy segítsen a szerelemben. Semmi máshoz nem kérek tőle segítséget csak ebbe a kérdésben. Minden este hálát adtam neki. Egy lányról van szó. Számtalanszor próbálkoztam már nála. Most eljutottam vele már egy viszonylag sikeres randiig de megint elbuktam. Egyszerűen nincs szerencsém. És kezd elhagyni a hitem.
Miért nem hallgat meg Isten engem? Tényleg nem kérek mást, csak azt, hogy ebben a kérdésben segítsen. De nem jön válasz. Vagy ha igen az is rövidéletű és rögtön elbukom. Értek a nőkhöz, volt már barátnőm. De egyszerűen nincs szerencsém.
Miért? Mit csinálok rosszul?
Mert nem kerítőnő,azért.Forogj több helyen,ahol a célközönség megtalálható és a nagy számok törvénye alapján valami majdcsak összejön.Ha sikerül,persze köszönd meg neki.:)
Ha így se jön össze semmi,valószínűleg állat ronda lehetsz...
Ez van.
Én is jártam hasonló cipőben. Reménytelenségemben Istenhez könyörögtem. De semmi sem történt. Ezért csak egy valamiben bízhattam: Magamban. Ez bejött. Jobban mint vártam.
A te esetedben is te döntesz:
1. Könyörögsz tovább kitalált lényekhez. Majd azt tapasztalod amit eddig, életed csupa csalódás.
2. Magad sorsának kovácsa leszel. Majd azt tapasztalod hogy mindenki téged segít utadon.
Válassz melyik jobb.
Szerintem ebben a helyzetben Istent nem szidhatod azert hogy nem segit mert ugyanis Isten az embereknek szabadakaratot adott es o abba nem szol bele.(Tehat ha te azert imadkozol hogy egy oromlany bujon este az agyadba elhiheted, hogy nem fog megtortenni).Raadasul itt meg nincs vege .Vegyunk egy bibliai estet:
Jakobnak mikor megtetszet Rahel kepes volt 7 esztendot szolgalni es a tortenet enyivel nem ert veget mert nem Rahelt hanem Leat kapta felesegul es meg 7 evig kellett szolgaljon .!!!!!
En evvel csak anyit akarok kifejezni, hogy soha nem tudhatod hogy Isten miket tartogat szamodra ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!