Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan állapíthatjuk meg,...

Hogyan állapíthatjuk meg, hogy melyik az igaz vallás?

Figyelt kérdés
van valami biztos módszer?
2009. dec. 7. 13:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha az igazi valláshoz tartozol, akkor áldás van az életeden. Ha az Istennek megfelel az a mód, ahogy élsz és ahogy hiszel, akkor ez az életeden meg fog látszani.
2009. dec. 7. 19:27
 22/25 anonim ***** válasza:

19.15:végülis mindegy ,melyik valláshoz(maradjunk azért az egyisten hitnél,végülis van oka,hogy ezek "élték túl" az évezredeket)

Egyébként sose a hittel van a "gond",hanem azokkal,akik az emberek hitéből hasznot kívánnak húzni.

2009. dec. 7. 20:12
 23/25 Srapnel ***** válasza:

Amíg más jogait nem sérted, abban hiszel, amiben akarsz.

De az igaz vallást én úgy definiálnám, hogy az a vallás, ami benned az "igaziság" érzetét kelti. Más definíció elég sánta lenne.

2009. dec. 7. 22:59
 24/25 anonim ***** válasza:
A legelső válaszoló egyik félresikerült másolata vagyok. Mellesleg: kövesd a fehér nyulat.
2009. dec. 8. 16:10
 25/25 anonim ***** válasza:

van,halálod után megkérdezed az istent,vagy aki épp téged vár,és ő száz százalékos választ tud adni!!!

Addig pedig bízz a szívedben,és erőltesd az agyadat is!

Az igaz vallás szerintem pedig az, amelyik büntetés nélkül tanít a jóra,nem kényszerít semmire,és célja a megtisztulás/megvilágosodás,másoknak segítés,stb..

2009. dec. 8. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!