Hogyan állapíthatjuk meg, hogy melyik az igaz vallás?
Figyelt kérdés
van valami biztos módszer?2009. dec. 7. 13:46
21/25 anonim válasza:
Szerintem, ha az igazi valláshoz tartozol, akkor áldás van az életeden. Ha az Istennek megfelel az a mód, ahogy élsz és ahogy hiszel, akkor ez az életeden meg fog látszani.
22/25 anonim válasza:
19.15:végülis mindegy ,melyik valláshoz(maradjunk azért az egyisten hitnél,végülis van oka,hogy ezek "élték túl" az évezredeket)
Egyébként sose a hittel van a "gond",hanem azokkal,akik az emberek hitéből hasznot kívánnak húzni.
23/25 Srapnel válasza:
Amíg más jogait nem sérted, abban hiszel, amiben akarsz.
De az igaz vallást én úgy definiálnám, hogy az a vallás, ami benned az "igaziság" érzetét kelti. Más definíció elég sánta lenne.
24/25 anonim válasza:
A legelső válaszoló egyik félresikerült másolata vagyok. Mellesleg: kövesd a fehér nyulat.
25/25 anonim válasza:
van,halálod után megkérdezed az istent,vagy aki épp téged vár,és ő száz százalékos választ tud adni!!!
Addig pedig bízz a szívedben,és erőltesd az agyadat is!
Az igaz vallás szerintem pedig az, amelyik büntetés nélkül tanít a jóra,nem kényszerít semmire,és célja a megtisztulás/megvilágosodás,másoknak segítés,stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!