A mai fiatalok miért nem hisznek Istenben és miért nem vallásosak sokan? Ez valami divat?
Kedves 17:26!
Feldobom a labdát. Te elhiszed hogy az ősrobbanás (ha volt) csak úgy magától lett? Akkor hogyan keletkeztek azok az anyagok amitől lett az ősrobbanás?
Csodák előfordulnak, és pont? Jó magyarázat:D
Sztem nézd meg mindennek hogy mi az eredménye. Én ismerek rákból meggyógyult embert, tűt, piát letevőket, olyanokat, akiknek "csak" helyreállt a katasztrofális családi életük..és írhatnék még. Ők azt mondták hogy elhitték azt, amit a Bibliában olvastak és most hisznek Istenben.
17 vagyok, én is elhiszem. A hit nem szabályok betartása.
Ez nem divat kérdése.
Meg van az oka, hogy valaki miért nem hisz Istenben. Fogadd el. Mindenki törődjön a maga dolgával, ne erőltessen semmit a másikra. Sokan írtak ide, akik eléggé szűk látókörűek.
"Csak az a jó amit én mondok"- szindróma. Egyik a sátánt hajtogatja másik Istent... És mindegyik meg akarja magyarázni, hogy az ő elmélete a jó, a tiszta, az igaz és te, meg te biztos tévedsz.
Szóval szerintem ez undorító.
11 éves vagyok és HISZEK ISTENBEN
Aki nem hiszik ell az olvassa ezt:
A macskám megfialt. Elég sok nálunk a vadállat, ezért imádkoztam, hogy vigye a macska a garázsba a kosárkába a cicusokat.
MÁSNAP PONT OTT VOLTAK AZ ANNYUKKAL
A kedvenc macskám elment, és már hetek teltek azóta. Nagyon hiányzott, ezért imádkozdtam, hogy jöjjön haza.
NA MÁSNAP KI NYÁVOG FEL?
"Ez a sátán műve, hogy sokan nem hisznek. És asszem, hogy divat is. Lenézik azt, aki templomba jár, vagy hisz.
"
Nem a Sátán, hanem neveltetés kérdése. Én nem hiszek a Sátánban, mert a gonoszban sem. Számomra ilyen nem létezik. Nem divat, csak ma már például nem jár minden család templomba, és az iskolában sem kötelező tárgy a hittan. (Már ahol, nálunk az volt.) És nem feltétlenül nézik le a nem vallásosak a vallásosokat. Én sem vagyok vallásos, és mégis elfogadom, hogy neked fontos a hit. Én viszont nem hiszek, és a magam döntése által, nem divat vagy egyéb hatására.
Minek szóljak ahhoz aki úgysem segít?
Apám 3 éve meghalt...anyám cukorbeteg és sokszor nagyon rosszul van.....akk miben hidjek?
14/f
23:29
Na akkor ezt vedd fontolóra: Van 2 ember, és ezt mondja az egyik:
-Sosem tudhatod, hogy létezik, ezért nem hiszek benne.
A másik:
-Sosem tudhatod, hogy létezik, ezért hiszek benne.
Na ezután mit szólsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!