Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akinek nem csak polgári hanem...

Akinek nem csak polgári hanem templomi esküvője is volt, mert hitte hogy ez a legerősebb kötelék, majd csak elváltak. Hogy élted meg?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért van így de hittünk mind a ketten Istenben és hiszünk is mégis oda a házasságunk a családunk :( mit tegyek hogy megértsem ha Isten egy útra "terelt" minket a párom miért tért le róla?? :(
2014. febr. 2. 12:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok és ,hogy így ismeretlenül is együtt éreztek velem...sokat jelentetettek a szavaitok,állandóan töröm az agyam hol ronthattam/ronthattuk el..de mindig más lesz a válasz,ő pedig annyira megkönnyíthetné a dolgom ha nem csak összevissza beszélne hanem megmondaná amit érez,amit akar és kész,de így hogy szeret,meg nem hagyott el minket stb...stb de nem költözik ide többet....hááát csak az idegeimet /és szivemet szedi cafatokra :( Szóval hogy kérdésetekre is válaszoljak,mindegyikre a válaszom fele-fele,jó is lenne nélküle nem is,voltak anyagilag nagyon rossz idők de voltak jók is!!A gyerekeket imádja,sírt a nyakukban mikor hazajött ,de miért nem jön örökre ha ennyire szereti őket,hogy a fenébe tud valaki ennyire megkeményedni??!! :(Az imádat oda-vissza megy,nincs olyan nap hogy ne mondanák apa így,apa úgy,apa ezt csinálta,apa hiányzik stb...de ilyenkor szokott kicsit összetörni a szívem,hisz én megértem felnőtt vagyok hogy apa már nem lesz de ezeknek a kicsiknek hogy magyarázzam majd el ha tényleg kenyértörés lesz a vége??Hol a családi kötelék??Kérdem én mint Istenfélő???De majd megértem egyszer,lehet így lesz jobb...de 3 gyerekkel egyedül???..de lehet,ezt az Úr tudja!!Nagyon köszi mégegyszer hogy írtatok,esküszöm napi többször is elolvasom,erőt adnak ,és imádkozom...imádkozom hogy BOLDOGOK LEGYÜNK!!Isten áldjon titeket!! :)
2014. febr. 4. 14:19
 12/12 A kérdező kommentje:
...és igen ami még nagyon meg fog viselni,hogy ha most úgy döntök oké menjen és elengedem (persze a múltkor is mikor kérdeztem tőle,hogy akkor engedjelek el??:azt mondta ne,ne engedjem)szóval ha megérik ez az egész bennem és szeretnék új életet kezdeni nélküle és menni is fog,majd egyszer csak bejeletkezik,hogy visszajönne...jaaaaj bele sem merek gondolni,mert 1:gyermekeim apja,a családom része, 2:ha egyszer elhagyott máskor is megteszi ,nem egy egyszerű ez az élet,de miért nem lehet egyszerű??miért kell boldogtalannak lennünk ??? :((((
2014. febr. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!