Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt baptista fiatalok?...

Vannak itt baptista fiatalok? Ha igen, honnan? Kort, nemet kérek!?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 11:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
szervusz az mi, hogy baptista?
2009. dec. 6. 11:39
 2/23 anonim ***** válasza:
47%
:D az valami vallási ág,asszem! :D
2009. dec. 6. 11:52
 3/23 anonim ***** válasza:
34%
aha, szerintem is, de milyen? mit tanít?
2009. dec. 6. 11:57
 4/23 anonim ***** válasza:
34%
chhh :D gondolom a bibliát.. XD
2009. dec. 6. 12:18
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

Pf, mekkora idióták vannak itt, először guglizni kéne talán. Aztán a kérdésre válaszolni, vagy nem írni.

Amúgy én nem vagyok baptista, de szerintem biztos vannak.

2009. dec. 6. 12:59
 6/23 anonim ***** válasza:
49%
az a kommentedből kiderűl, hogy nem vagy vallásos, le sem kellet volna írnod.
2009. dec. 6. 13:02
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Látod öcsém, a szövegértséed egy nagy nulla. Azt írtam nem vagyok baptista, nem azt hogy nem vagyok vallásos.

Bár nem tudom mit vitatkozok egy 27%os kis gyökérrel.

2009. dec. 6. 13:12
 8/23 anonim ***** válasza:
lehet, hogy tartozol egy bizonyosfajta valláshoz, de te nem vagy vallásos, mert ha az lennél, tehát lenne benned istenfélelem, kerülnéd az ilyenfajta beszédstílust. legalábbis én soha nem olvastam a bibliában, hogy Jézus így reagált volna bármire is, pedig vele durva dolgok történtek. bár lehet, hogy van ilyen rész a bibliában, csak a szövegértésemmel van baj. köszönöm, hogy figyelmeztettél rá, törekszem a változtatásra.
2009. dec. 6. 13:24
 9/23 anonim ***** válasza:

"a sátán az atyátok, viperafajzatok" Jézus a zsidókhoz.

Másik meg: normális embereknél nem a stílus a mérvadó, hanem a tartalmi lényeg. Tudod lehet hazudni illedelmes stílusban is, és lehet igazat mondani keresetlenül. Döntsd el hogy mit értékelsz többre: aki a szemedbe mondja az igazat még ha sértően, vagy aki alakoskodik a szemedbe, a hátad mögött meg eláztat. Lehet választani.

2009. dec. 6. 14:51
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sincsen rendben, nagyon szep dolog az igazsag mellett kiallni, de semmikeppen ne ilyen modon. a szeretet vezereljen, Jezus is kiallt az igazsag mellett, megsem volt haragos.
2009. dec. 6. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!