Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor születik meg az ember?...

KZitus kérdése:

Mikor születik meg az ember? , amikor megfogan, illetve amikor a világra jön? , Isten nézőpontjából?

Figyelt kérdés

Azért érdekel mások véleménye erről, mert a napokban erről beszlgettek egy baráti társaságban,, és hát eléggé eltérő vélemények hangzottak el.

Megköszönöm előre is, ha idézeteket küldtök a Bibliából.

2014. febr. 1. 08:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Mihelyt megfogan! Egyébként a legnagyobb bűnök közé tartozik, Isten szerint az abortusz! Ez a legnagyobb bűn, amit ember elkövethet! -Csak megjegyeztem. És szerintem jogos, aki nem akar gyereket, az ne háljon férfivel, ez ennyire egyszerű. Mondjuk az más, ha megerőszakolnak egy nőt, és teherbe esik. És úgy dönt hogy nem akarja a gyereket.. ez esetben nem tudom !
2019. jan. 4. 14:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Az embernek(embriónak is) MINDEN körülmények között joga van az élethez!
2019. febr. 24. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Ez így van, de ezt hangoztasd akkor is, amikor a lányodat csak a vérátömlesztés mentené meg egy autóbaleset után. Ja nem. Akkor ez a mondatod már nem lesz érvényes.
2019. febr. 27. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Isten szerint a fogantatastol már az egy Lélek, Szellem, akinek a kicsi testecskéje még nincs teljesen kiformálodva, kifejlõdve

A lelke, es a szelleme a fogantatás pillanatától létezik.

" én formáltalak téged anyad méhében"-bibliai idezet

Tehat ha vki megoli az embriot gyilkossagot kovet el. Megkell bannia térnie ebbol , de.sajnos ugyse fog a nagy többsége, inkabb lepontoz.

Az embereknek nem kell.Isten ,sajnos, nem kell Jezus aki megmondja nekik mit kell csinaljanak ,mert nem ismerik õt nem is akarjak megismerni mert büszkék.

A buszke emberrel nincs mit kezdeni, sajnos ugysem fogja belátni inkább a saját vesztébe fut , a veszedelembe, ha Isten meg nem szánja.

"Könyörülök akin könyörülök,kegyelmezek akin kegyelmezek"-biblia idezet

2019. szept. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!