A Biblia szerint mi mindenre képesek a démonok?
Szervusz
Bár azt kérdezed, a BIBLIA szerint mire képesek a démonok, én mégis azt tanácsolnám, kapcsold be bármelyik hírcsatornát és nézd meg mi zajlik a világban, és teljes képet kaphatsz arról, mi mindenre képesek a démonk.
Ugyanis ők uralják és irányítják ma az életet a földön. Azt amit nap mint nap tesznek az emberek ellen, így jellemzi a Biblia:
1János 5:19 Tudjuk, hogy az Istentől származunk, de az egész világ a gonosz hatalmában van.
1Péter 5:8 Maradjatok meggondoltak, legyetek éberek. Ellenségetek, az Ördög, fel-alá jár, mint egy ordító oroszlán, és azon igyekszik, hogy felfaljon valakit.
Láttál már éhes oroszlánt vadászni? élelemért?
A másik:
Jelenések 12:12 Jaj a földnek és a tengernek, mert lejött hozzátok az Ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy rövid ideje van.”
Szerinted mi az a rossz, amit Sátán nem tenne meg az emberrel?
A Bibliában nincsenek démonok.
Az 1#. válaszában szereplőket sem a démonok szállták meg, hanem az "Istentől küldött gonosz lélek" gyötörte őket.
Ohh rengeteg mindenre.. mint az már említve volt a világ egy részét most is ők uralják...
Néhány példát azonban említenék, bibliai idézet nélkül, ám ha szeretnéd meg tudom keresni hol is van pontosan megírva:)
Be tudnak csapni, gyilkosságra, öngyilkosságra, lopásra, csalásra vehetnek rá, hazudhat, vannak varázsló démonok, a boszorkányság démona is létezik, a paráznaság démona elég jelentős manapság, befolyásolhatja a gondolataid is, ha hagysz neki teret, ellophatják a megoldást egy adott nehéz helyzetedre, röviden tehát nagyon nagyon sok mindenre képesek... de persze nem teljes a hatalmuk, Istennel, és az emberek igazi imáival nem szállhatnak szembe.. :)
Legalábbis én ezt találtam, és szűrtem le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!