Hogyan imadkozzunk bekeert?
Hogyan hatasosabb a bekeert imadkozni :
1. szavakkal kerjuk Istent, hogy adja meg nekunk, es/vagy a vilagnak a beket
2. a beke erzeset elesztjuk fol onmagunkban es erre osszpontositunk
szerintem a 2.
mert az 1. a jovobe vetiti a beket, amit majd megkapunk... Jezus pedig azt mondta, ugy imadkozzunk mintha mar meg is kaptuk voln, ami azt jelenti, hogy a jelenben.
Ha mindenkit csak békét akar, de háborúzik, soha nem lesz béke.
Béke csak akkor lesz, ha másikban is megtalálod a értékét.
A kérdés, hogy mit kell tenni azér, hogy a másik ember ne akarjon háborút, a másiknak rosszat?
Szerinted miért vannak háborúk, miért nincs béke?
Szerintem van bőven körülötted ember (család? barátok? ismerősök? munkatársak, esetleg diáktársak? neadj Isten ovis társak? stb.) -akikért lehetne imádkozni.
A "világbékéről" pedig annyit, hogy sosem lesz meg ezen az ELSŐ MEGTEREMTETT FÖLDÖN, mivel az írásoknak is be kell teljesülniük.
-öööööö milyen írásoknak?
- Olvasd a Bibliát és megtudod ;)
Egy kis gyorstalpaló:
http://www.youtube.com/watch?v=4Y76NhcjPAc
Kiskoromban állandóan ezt néztem :D
De ne helyettesítse a Biblia olvasást!!!
Minden jót és Isten áldjon!
Üdv.
Persze ami lepörög a videóban, nem kell készpénznek venni. Csak egy esetleges formáját próbálja megmutatni a világvégének amiről olvashatunk a Bibliában.
A Biblia alapján pedig többféle képen is ellehet képzelni a világvégét, de egy biztos: Jézus hamarosan visszajön!!!
ja... hamarosan. Már 2000 éve ezt mondják. Az első keresztények arra számítottak, hogy még az ő életükben visszajön.
Úgyhogy ezt a hamarosan dumát el lehetne felejteni. Fingotok sincs, hogy mikor jön.
Vagyis ez a változat jobb, az előzőnek nincs meg a vége:
Tök jó zene, köszi:)
Kár lett volna lehagyni a végét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!