Miért dicsérjük mindannyian Istent?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 07:14
1/5 yuda válasza:
Nem gondolnám, hogy mindenki dicséri Istent, sőt biztos vagyok benne, hogy ez nincs így.
Akik viszont ezt teszik, alapvetően ezek miatt szokták:
- csodáiért, tetteiért (amit tett, tesz és tenni fog)
- tulajdonságaiért (amilyen)
- Önmagáért: (-Aki Ő)
2/5 KZitus válasza:
Szervusz
Igen, mindannyiunknak okunk van rá, hogy ezt tegyük. Hiszen mindannyian csak neki köszönhetően élünk
3/5 titak válasza:
Még soha nem dicsértem Istent (ha létezik). Nincs is miért dicsérnem, nincs mit megköszönnöm neki. Amit elértem azt magamtól értem el, ebben Isten (ha létezik) csak hátráltatott, ill. nehezítette.
5/5 anonim válasza:
Honnan tudjuk hogy valóban létezik? Azért mert megalkottak egy leplet (torinói), vagy megírták a bibliát, ami egy jövőbe látó könyv! Akár Nostradamus is írhatta volna!
Istentől származtatják a szeretetet, de az minden emberben ott van, már születésünktől fogva a génünkben.
Az egészet csak a média fújja úgy fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!