Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A taizé találkozók milyen...

A taizé találkozók milyen vallású embereknek szólnak? És mehetnek lányok is?

Figyelt kérdés

2014. jan. 3. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
ez egy ökomenikus találkozó. mindenki mehet, még a lányok is! :D
2014. jan. 3. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Még annyi, hogy mikor szokott lenni?

2014. jan. 3. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
A taizéi utat felénk nyáron szervezik meg, de azt hiszem bármikor lehet menni. Télen pedig mindig egy nagyobb városban szervezik meg az újévezést! Azon még nem voltam,de arról is csak jót hallottam, fantasztikus élmény lehet! :)
2014. jan. 3. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szervusz! Az európai találkozó mindig újévkor van, most Strasbourgban volt dec. 28-tól jan. 1-ig, jövőre Prágában lesz. Én voltam most Strasbourgban, és lány vagyok :) Tényleg ökumenikus a találkozó, mindenféle keresztények vannak ott (persze azért nagyon sok a katolikus).

Néha szoktak lenni kisebb, regionális találkozók is, de most nem hirdettek egyet sem. Viszont több városban vannak csoportok, akik tartanak rendszeres taizei imaórákat. Ezen kívül Taize-be mindig lehet menni, ott egész évben van "találkozó".

Itt találod az európai találkozók honlapját: [link]

Budapesten a rendszeres imaóráról itt találsz infót: [link]

Nyugodtan írj, ha kérdésed van, szívesen mesélek.

2014. jan. 4. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!