Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanui-Ti mit gondoltok...

Jehova Tanui-Ti mit gondoltok a babonákról?

Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem vagyok babonás.És ugy gondolom,hogy azt az ördög idézi elő az emberekbe,hogy mindig valamitől féljenek és hogy mindig tartsák magukat valamihez,pl. lekopogjanak dolgokat,meg pl.ne egyenek ujévkor halat,mert eluszik a szerencséjük meg hasonlók.Szerintetek ezek csak emberi butaságok,hiszékenység vagy valóban közrejátszik az ördög?
2013. dec. 29. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyébként pedig, rém undorító az,ahogy itt megnyilvánulsz.

Lassan 50. éves leszek, és nem csak a hitemet degradálod le, de a koromat sem tiszteled.

Remélem azért van olyan neked amit úgy hívnak:

Lelkiismeret, bár ezek után ezt sem nagyon hiszem, mert a kor nálad nem számít, csak jól ki tudd mutatni milyen 'merész'

2013. dec. 29. 15:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Sátán egyik hazugsága alapul szolgál a babonákhoz
2013. dec. 29. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Hogy én mit gondolok: nem Bibliai, de ugy gondolom, hogy az okos emberek, akár hivök akár nem, nem babonásak :-)

Nem is gondolom, meg vagyok róla gyözödve...

2013. dec. 29. 17:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves 4.válaszoló:sajnálom hogy ilyen hitetlen vagy.

5.,6.és7 válaszoló:a kérdést nem nektek tettem fel,és kérlek ne becsméreljétek itt Jehova Tanuit.Ők rendes emberek!!!!!!!

MIndenki másnak köszönöm válaszát

3.válaszolónak pedig irtam privátba,kérlek nézd meg

2013. dec. 29. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:

A babonák csökkentik a szabadságot a hitben, ezért a keresztény ne legyen babonás.

Egy katolikus

2013. dec. 29. 19:43
 16/17 sandor76 ***** válasza:
Az embereknel fejlodott ki,kulonfele hagyomanyokbol,de az ordog [satan] mindig iranyitoja volt,es most is ezeknek a csapdaknak a fogjai.A hiszekenyseg is kozrejatszik,de nem ugyanaz a hittel.
2013. dec. 29. 20:39
 17/17 Mulder614 ***** válasza:
A babonánaknak nincs bibliai alapjuk, akik hisznek benne azok nem igazán ismerik a bibliát. De sajnos sok keresztény ember hisz a babonákba.
2013. dec. 30. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!