Keresztények, ti elfogadjátok a melegeket?
Persze tudom, nem dobáljátok meg őket, nem fujjogtok, de el is fogadjátok őket?
Nemrég volt egy kisebb vitánk erről az egyik mélyen hívő barátnőmmel, szerinte nem helyes, hogy manapság az az elterjedt, hogy mindenkit elfogadunk, mert a homoszexualitás nem normális. Én viszont ezzel nem értek egyet.
Ti mit gondoltok?
Nem hiba.Miből gondolják azt,hogy hiba.
Lehet,hogy tudatos a teremtő/természet részéről.
Most nem menjünk bele ideológiákba a világ keletkezéséről.
De a lényeg,hogy a meleg emberek hasznosak a társadalom egészét nézve.Egyrészt csökkentik a szaporodó egyedek számát,másrészt azzal,hogy ők nem szaporodnak,úgymond szabadon maradnak olyan emberek gyerekinek a felnevelésére,akik bár termékenyek,de képtelenek az utódgondozásra.
Minden egyénnek más a feladata a társadalomban,ha minden emberben erős lenne a szaporodási vágy,akkor életképtelen lenne az adott faj.
Nem tudom miért gondolják azt,hogy a természet a mennyiségre és nem a minőségre törekszik.
A homoszexualitást pedig sok túlszaporodott állatfajnál megfigyelték.
Ha lenne egy kis esze,akkor tudná,hogy a nemi betegségek pont akkor terjednek,amikor egy dolog tiltott,ezért csak titokban,alkalmi partnerekkel oldható meg a szex.
A melegek,amúgy ha kapcsolatban élnek,vagy élhetnek felhőtlenül nem jobban hűtlenek,mint a heteró pasik.
Erről ennyit.
. "És ha valaki férfival hál, úgy a mint
asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el
mindketten, HALÁLLAL LAKOLJANAK; vérök rajtok."
3 Móz 20,13
Ezt a fertelmességet az Úr halállal súlytotta ráadásúl utálatos bűn. Az Isten irgalmazzon nektek!
Távol legyen!
A nőket szeretem, szerencsére még kisértés szintjén se be a b.- ság. Undorodok ettől a bűntől, de ez nem baj, mert az Úr is.
A biliai szentek nem b. ultak sőt, feleségeket és ágyasokat tartottak.
"a férfiak is elhagyván az
asszonynéppel való természetes élést,
egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak
férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő
tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén
önmagokban."
Róma 1,26
Nagy bajban vagytok, az Úr szabadítson meg titeket, mert így esélyetek sincs a mennybe jutni.
Mi keresztények, nem fogadjuk el a melegeket!
Az igazi keresztény gyűlöli a bűnt. (a házasságtörést is) Ha az úgymond keresztényekkel, el is tudnátok fogadtatni a b...ságot az Istennel úgy sem fogjátok tudni. Hogy gondoljátok ezt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!