Melyik a nagyobb bűn? A homoszexualitás elfogadása vagy a hetero egyéjszakás kaland?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 18:01
11/17 anonim válasza:
Köszi annak a majomnak aki leszavazott....
12/17 A kérdező kommentje:
Nem én voltam
2013. dec. 26. 19:56
14/17 anonim válasza:
Nem vagyok hivő, de egyik sem bün.
Viszont az egyéjszakás kalandot nagyobb bünnek tartanám, mint a homoszexualitást, mert a génjeikről az ember nem tehet...
Csak ne jöjjetek olyan szöveggel, hogy már bünösnek születtünk...
15/17 anonim válasza:
Ezek szerint a Down kór elfogadása is hatalmas bűn az is genetikai betegség, csak pontosan ki tudták mutatni, hogy melyik kromoszómapár a felelős érte. Amúgy bírom ezeket a nagy gyógyítókat, akik a tolószékest felállítják, stb...illetve ha nagyon hiszel Istenben kigyógyulsz a homoszexualitásból...de olyat sose mutatott senki, hogy pl Down kóros meggyógyul, vagy visszanő egy kéz :D
16/17 anonim válasza:
Szia! Mi jogon ítélkezünk bárki felett? Hívő vagyok szeretnék egy olyan Istenben hinni, aki nem ítéli el ezeket az emebereket. Mi rosszat tettek? Itt nem nemi erőszakról vagy valami hasonló szörnyűségről van szó. Két felnőtt ember - függetlenül a nemétől - közös akarattal úgy döntött, hogy lefekszenek egymással. Magánügyük semmi közünk hozzá.
17/17 anonim válasza:
teljesen egyértelmű: b*ziskodás elfogadása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!