Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi köze van Jézusnak a karácso...

Mi köze van Jézusnak a karácsonyhoz? Mióta ünneplik? Jogosan szólnak meg a keresztény testvérek mert nem tartom?

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Csatlakozom KZitus testvérem válaszához.

Jehova Tanúi sem ünneplik meg ezt az ünnepet s soha nem is érdekelt ha bántanának érte,ha nem.

De soha nem bántottak ezért, bár volt aki megkérdezte a miértjét.

Én elmondtam, és ennyiben maradtunk.

Én tiszteletben tartom azokat akik ünnepelnek, mindenkinek szabad akaratot adott az Isten senki nem döntet a másik helyett, mert mindenki a saját döntése szerint fog Isten előtt állni, nem mások döntései szerint.

Ha Én rossz döntést hozok, azért nem Te fogsz kikapni, hanem Én, és fordítva.

A keresztény, vagy is Jézus követője a Húsvétot sem ünnepli, mert erre sem ad kitételt Jézus.

amíg nem halt meg addig Ők a Pászkát ünnepelték ami az Egyiptomból való szabadulásukra emlékeztette őket.

s ez a nap Niszán hó 14.-e elő árnyékolta Jézus halálának napját is.

Erre viszont azt mondta Jézus, hogy emlékezni kell, vagy is a haláláról amikor a pászkát, és a bort felajánlják, és a felkent kiválasztottak pedig fogyaszthatnak belőle, a földi reménységűek nem, mert velük nem lett királyságra szövetség kötve csak a 144.000-el akik társuralkodók lesznek Jézussal a földön maradt embereken.

2013. dec. 23. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem szólnak meg jogosan a meg nem tartásáért, viszont te sem szólhatnád meg őket a megtartásáért, ha valóban keresztény tartalommal töltik meg. A tartalmatlan karácsonyt viszont nyugodtan leszólhatod.
2013. dec. 23. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!