Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a muszlim lányoknak szüzen...

Ha a muszlim lányoknak szüzen kell férjhez menni, de a muszlim srácoknak nem, akkor ők kivel veszitik el?

Figyelt kérdés
és ha pl egy m. Lány beadja a derekát hamarabb akkor hogy reagálnak? Lenézik és ott hagyják? Vagy kiélvezik a helyzetet de k***ának tartják semmi több?
2013. dec. 18. 20:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem vagyok muszlim, de úgy tudom, meg előttem is leírta már olyan, aki ismeri a vallást, hogy a férfiaknak sem szabad házasság előtt nemi életet élni, viszont nálunk mégis gyakoribb, mivel 1. nem ellenőrizhető később, 2. a férfiaknak nehezebb parancsolniuk az ilyen ösztönöknek. Amúgy szerintem nyilván akkor olyan nővel vannak, akik nem muszlimok, pl. európaiak.
2013. dec. 19. 14:58
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerinted nincs baj? Korbácsoljuk meg a paráznákat?

Szerintem nincs.Ahol Saria van miert ne?Az ott elök tudjäk mik a törvenyek, megis megszegik.

Üldözzük el, kínozzuk meg, feszítsük keresztre, öljük meg azokat akik elhagyják a muszlim vallást, vagy egyátalán nem is muszlimok?

A valläs neve iszläm. Igen!!!

Vágjuk le a tolvajok kezeit?

Igen!

Szerinted ezekkel nincs baj?

Szerintem nincs!

Szerintem nagy a baj, főleg mivel ezek a gyakorlatban is jelen vannak a muszlim országokban, sőt azokon kívül is (terrorizmus).

Szerinted baj szeintem nem.

Pont nemrég láttam egy videót arról, hogy (azthiszem) Törökországban baltával levágták egy ember kezét, mert ellopott egy motort. Választhatott: vagy a halál (fegyvert szegeztek rá), vagy a csonkítás.

Törökorszägban nem hiszem, mert ott nincs Saria, tehät ott nem igy büntetnek lopäsert.Ott naponta vannak bankrabläsok, egyiket sem vegzik ki :)

Ez a forräsod tuti hogy nem jo

2013. dec. 19. 19:16
 23/28 anonim ***** válasza:

Elazig23 te elmebeteg vagy! Egy igazi muszlim.

"Ez a forräsod tuti hogy nem jo"

Videó van az esetről :) Szívesen belinkelném hogy megnézd, de nagyon brutális és sokkoló, valószínűleg bannolnának ha egy ilyen videót itt megosztanék.

2013. dec. 19. 19:24
 24/28 anonim ***** válasza:
Kernem a videot.Ha gondolod adok email cimet.Nem kell idelinkelni.
2013. dec. 21. 18:52
 25/28 anonim ***** válasza:

Dexter Törökorszägban ilyen NINCS!

Biztos vagy benne hogy törökök?

Elmebeteg? Ne sertegess en sem tettem.

2013. dec. 21. 18:55
 26/28 anonim ***** válasza:
De nincs mindig vérzés...van aki vérzik, amikor elveszti, van aki nem. és ha a csaj szűz, tutira, de mégsem vérzik?
2014. jan. 6. 20:16
 27/28 anonim válasza:
Van egy pakisztáni barátom, sokat Skypolunk, beszélgetunk mindenfélékrol. Tole tudom, hogy a fiúknak is szuzen kell megnosulniuk, o is az volt. A lányokat az apjuk meg is olheti, ha érintkeznek bármely férfivel, aki nem a szuk családhoz tartozik, vagyis olyan, aki házasságra alkalmas lenne a számukra. Életében a nászéjszakán látta eloszor a feleségét, ugyanis még a szertartást is kulon tartják a férfiak és a nok.
2014. jan. 22. 15:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Elvileg a fiúk se szexelhetnek,de sokan nem tartják be.

Megy keményen a petting meg az anál :D

Meg lehet venni ilyen felhelyezhető műanyag tasakot, amiben vörös étel festék van,

illetve europában a magán klinikákon elég nagy üzlet a szűz hártya "vissza varrás"

2014. márc. 4. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!