Ha a muszlim lányoknak szüzen kell férjhez menni, de a muszlim srácoknak nem, akkor ők kivel veszitik el?
Szerinted nincs baj? Korbácsoljuk meg a paráznákat?
Szerintem nincs.Ahol Saria van miert ne?Az ott elök tudjäk mik a törvenyek, megis megszegik.
Üldözzük el, kínozzuk meg, feszítsük keresztre, öljük meg azokat akik elhagyják a muszlim vallást, vagy egyátalán nem is muszlimok?
A valläs neve iszläm. Igen!!!
Vágjuk le a tolvajok kezeit?
Igen!
Szerinted ezekkel nincs baj?
Szerintem nincs!
Szerintem nagy a baj, főleg mivel ezek a gyakorlatban is jelen vannak a muszlim országokban, sőt azokon kívül is (terrorizmus).
Szerinted baj szeintem nem.
Pont nemrég láttam egy videót arról, hogy (azthiszem) Törökországban baltával levágták egy ember kezét, mert ellopott egy motort. Választhatott: vagy a halál (fegyvert szegeztek rá), vagy a csonkítás.
Törökorszägban nem hiszem, mert ott nincs Saria, tehät ott nem igy büntetnek lopäsert.Ott naponta vannak bankrabläsok, egyiket sem vegzik ki :)
Ez a forräsod tuti hogy nem jo
Elazig23 te elmebeteg vagy! Egy igazi muszlim.
"Ez a forräsod tuti hogy nem jo"
Videó van az esetről :) Szívesen belinkelném hogy megnézd, de nagyon brutális és sokkoló, valószínűleg bannolnának ha egy ilyen videót itt megosztanék.
Dexter Törökorszägban ilyen NINCS!
Biztos vagy benne hogy törökök?
Elmebeteg? Ne sertegess en sem tettem.
Elvileg a fiúk se szexelhetnek,de sokan nem tartják be.
Megy keményen a petting meg az anál :D
Meg lehet venni ilyen felhelyezhető műanyag tasakot, amiben vörös étel festék van,
illetve europában a magán klinikákon elég nagy üzlet a szűz hártya "vissza varrás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!