Ha a muszlim lányoknak szüzen kell férjhez menni, de a muszlim srácoknak nem, akkor ők kivel veszitik el?
Logikätlannak tartasz valamit, amiröl abszolut nem is tudsz semmit. :).
Azt gondolod amit a media bemutat az iszlämmal kapcsolatban az mind igaz?
Igazad van, kövezésről valóban nincs szó, csak csonkításról meg kivégzésről. Ezek tényleg humánusabbak...
Ha már itt tartunk:
https://www.youtube.com/watch?v=pQzuFrMRA3M
:)
13-as magyar nincs?Vagy arab?Esetleg török forditäs? Angolul nem tudok, utälom azt a nyelvet.
Es honnan tudod hogy ez a lap hitelesen forditotta le?Olvastäl mär eredeti Koränt?Nem hinnem
"Ha egy férfi és egy nő paráználkodik, mindegyiküket száz korbácsütéssel korbácsoljátok meg! És Allah vallására való tekintettel ne fogjon el titeket könyörület irántuk, ha hisztek Allahban és a Végső napban! És a büntetésnél jelen kell lennie a hívők egy csoportjának!"
Valóban nem kövezés, "csak" megkorbácsolás.
"Akik fegyvert fognak Allah s a küldötte ellen, s csak abban serények, hogy romlást idézzenek elő a földön, azoknak az a jutalma, hogy megöletnek, vagy keresztre feszíttetnek, vagy egymással ellentétesen a kezük és a lábuk levágatik, vagy elűzetnek erről a földről. Ez lesz az evilágon az ő szégyenük, a túlvilágon pedig ráadásul óriási büntetés lesz az ő osztályrészük."
Én itt a végtagok megcsonkításáról olvasok, nem a fitymáról.
"A férfi tolvajnak és a nő tolvajnak, vágjátok le a kezét! Így legyen ez annak jutalmaként, amit szereztek maguknak és intő példaként Allahtól! Allah Büszke és Bölcs."
Itt sem körülmetélésről van szó.
Nem azt mondtam vagyis irtam hogy minden forditäs hamis, az aktuälis oldalra celoztam amit linkeltel.
Köszönöm a magyar forditäsokat.
Ezekkel teljesen egyetertek.Nem kell paräznälkodni meg lopni es nincs baj.Ennyire egyszerü.
Az angol verzió ugyanaz mint a magyar. Amit mutattam linket, annak az előbbi a magyar fordítása.
Szerinted nincs baj? Korbácsoljuk meg a paráznákat? Üldözzük el, kínozzuk meg, feszítsük keresztre, öljük meg azokat akik elhagyják a muszlim vallást, vagy egyátalán nem is muszlimok? Vágjuk le a tolvajok kezeit? Szerinted ezekkel nincs baj? Szerintem nagy a baj, főleg mivel ezek a gyakorlatban is jelen vannak a muszlim országokban, sőt azokon kívül is (terrorizmus).
Pont nemrég láttam egy videót arról, hogy (azthiszem) Törökországban baltával levágták egy ember kezét, mert ellopott egy motort. Választhatott: vagy a halál (fegyvert szegeztek rá), vagy a csonkítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!