Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a muszlim lányoknak szüzen...

Ha a muszlim lányoknak szüzen kell férjhez menni, de a muszlim srácoknak nem, akkor ők kivel veszitik el?

Figyelt kérdés
és ha pl egy m. Lány beadja a derekát hamarabb akkor hogy reagálnak? Lenézik és ott hagyják? Vagy kiélvezik a helyzetet de k***ának tartják semmi több?
2013. dec. 18. 20:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Logikätlannak tartasz valamit, amiröl abszolut nem is tudsz semmit. :).

Azt gondolod amit a media bemutat az iszlämmal kapcsolatban az mind igaz?

2013. dec. 19. 00:52
 12/28 anonim ***** válasza:
Mellesleg, a muszlim srácok nem mennek férjhez X))))
2013. dec. 19. 01:10
 13/28 anonim ***** válasza:

Igazad van, kövezésről valóban nincs szó, csak csonkításról meg kivégzésről. Ezek tényleg humánusabbak...

[link]

Ha már itt tartunk:

https://www.youtube.com/watch?v=pQzuFrMRA3M

:)

2013. dec. 19. 07:23
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Csonkitäs.Itt a körülmetelesre gondolsz?Mert az csak ajänlott(szunna). Az hogy valahol kötelezöve teszik a nök szämära, az nem az iszläm hibäja.Nagyon sok fekete orszägban is csinäljäk olyan emberek, akiknek közük nincs az iszlämhoz.
2013. dec. 19. 07:29
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

13-as magyar nincs?Vagy arab?Esetleg török forditäs? Angolul nem tudok, utälom azt a nyelvet.

Es honnan tudod hogy ez a lap hitelesen forditotta le?Olvastäl mär eredeti Koränt?Nem hinnem

2013. dec. 19. 07:37
 16/28 anonim ***** válasza:

"Ha egy férfi és egy nő paráználkodik, mindegyiküket száz korbácsütéssel korbácsoljátok meg! És Allah vallására való tekintettel ne fogjon el titeket könyörület irántuk, ha hisztek Allahban és a Végső napban! És a büntetésnél jelen kell lennie a hívők egy csoportjának!"

Valóban nem kövezés, "csak" megkorbácsolás.

"Akik fegyvert fognak Allah s a küldötte ellen, s csak abban serények, hogy romlást idézzenek elő a földön, azoknak az a jutalma, hogy megöletnek, vagy keresztre feszíttetnek, vagy egymással ellentétesen a kezük és a lábuk levágatik, vagy elűzetnek erről a földről. Ez lesz az evilágon az ő szégyenük, a túlvilágon pedig ráadásul óriási büntetés lesz az ő osztályrészük."

Én itt a végtagok megcsonkításáról olvasok, nem a fitymáról.

"A férfi tolvajnak és a nő tolvajnak, vágjátok le a kezét! Így legyen ez annak jutalmaként, amit szereztek maguknak és intő példaként Allahtól! Allah Büszke és Bölcs."

Itt sem körülmetélésről van szó.

2013. dec. 19. 07:42
 17/28 anonim ***** válasza:
Értem. Tehát minden fordítás hamis. Biztosan igazad van.
2013. dec. 19. 07:42
 18/28 anonim ***** válasza:
52%

Nem azt mondtam vagyis irtam hogy minden forditäs hamis, az aktuälis oldalra celoztam amit linkeltel.

Köszönöm a magyar forditäsokat.

Ezekkel teljesen egyetertek.Nem kell paräznälkodni meg lopni es nincs baj.Ennyire egyszerü.

2013. dec. 19. 07:57
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Az angol verzió ugyanaz mint a magyar. Amit mutattam linket, annak az előbbi a magyar fordítása.

Szerinted nincs baj? Korbácsoljuk meg a paráznákat? Üldözzük el, kínozzuk meg, feszítsük keresztre, öljük meg azokat akik elhagyják a muszlim vallást, vagy egyátalán nem is muszlimok? Vágjuk le a tolvajok kezeit? Szerinted ezekkel nincs baj? Szerintem nagy a baj, főleg mivel ezek a gyakorlatban is jelen vannak a muszlim országokban, sőt azokon kívül is (terrorizmus).

Pont nemrég láttam egy videót arról, hogy (azthiszem) Törökországban baltával levágták egy ember kezét, mert ellopott egy motort. Választhatott: vagy a halál (fegyvert szegeztek rá), vagy a csonkítás.

2013. dec. 19. 08:09
 20/28 anonim ***** válasza:
A megözvegyült asszonyok nem mehetnek újra férjhez és velük fekszenek le. A férfiak szüzességét, mivel nem ellenőrizhető, nem is veszik annyira komolyan, de ez természetesen függ az adott nép fanatizmusától.
2013. dec. 19. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!