Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Helyes-e férjes asszonyként...

Helyes-e férjes asszonyként barati viszonyt ápolnom egy másik keresztény férfival?

Figyelt kérdés
Csak egy régi osztálytársam aki szerelmes is volt belém a suliba most felkeresett ő is keresztény lett tudja ,hogy férjnél vagyok.Csak az interneten irogat.Én kellemetlenek érzem a közeledését félek,hogy szerelmes lesz belém megint de megbántani sem szeretném.
2013. dec. 17. 18:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne engedd, hogy közeledjen....

Jó reggel a világban vagyunk. Itt mindig mindenre nemet kell mondani....

2013. dec. 17. 19:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha mélyen a szemeidbe nézne, átölelne, megsiomgatna, egyre szorosabban ölelne és megcsókolna szenvedélyesen, mit tennél?
2013. dec. 17. 19:20
 13/27 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Először is nem értem mi köze az egészhez annak, hogy keresztények vagytok-e vagy sem. Amíg csak baráti levelezésről van szó, semmi rosszat nem tesztek. Az elején tisztázni kell, hogy ki mire számíthat és onnantól mindegyiteknek saját felelősége, ha esetleg más érzések is kialakulnak benne. Másodszor, ha kellemetlennek érzed a közeledését, akkor miért gondolkodol azon, hogy levelezzetek? Harmadszor pedig felelj őszintén az előttem lévő válaszoló kérdésére, mert bizony nem mindegy, hogy mit válaszolsz rá. Nagyon jó kérdés :-)
2013. dec. 17. 19:46
 14/27 A kérdező kommentje:
Nincs értelme vele személyesen találkoznom nem is fogok így ez a szitúáció meg sem történhet.És soha nem csalnám meg Istent sem a férjem.
2013. dec. 17. 19:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Utálod? Félsz tőle? Barátnak is rühheled a fejét?
2013. dec. 17. 20:03
 16/27 A kérdező kommentje:

Kedves Rivulets of Silver Tears !

Nem értem mire akarsz kilyukadni ezekkel a hülye kérdéskkel?

2013. dec. 17. 20:09
 17/27 anonim ***** válasza:

Jaj hagy ne vegyem elő a egyébként is kedves alaptermészetemet:)

Úgy rágódsz, mint egy ovis ezen a kérdésen.

Ha valakivel nem akarsz kommunikálni azért van, mert nem szereted vagy tartassz tőle vagy neked van valami lelki betegséged.

Ha nem szereted, akkor nem kell vele beszélni. Megírod neki. Ha félsz tőle, akkor eldöntöd, hogy van-e alapja. Ezek után annyit beszélsz vele, amennyit akarsz.

Tudom, hogy neked a sértődés része van bajod. De teljesen felkavarta a lelki világod ez az ember. Ebből a kérdésből ítélve. Azért bátorkodtam megkérdezni, hogy most mi van.

Miért zavar, ha kapsz valaktől egy üzenetet és miért nem lehet megírni, hogy nem akarsz semmit?

Ennyire felkavart, hogy kaptál tőle egy üzenetet? Ezt akarom kideríteni, hogy miért?

Vagy te is olyan típus vagy, aki csak a férjével hajlandó beszélni? Mert akkor gyakorolni kellene a mások elhajtását...

Tehát az lenne a legjobb, ha nem is írna rád senki és megóvna az ilyen helyzetektől? De a világ nem ilyen...

Állandóan rád fognak írni és hajtani.

Ha megsértődik valaki teljesen ok nélkül és sértődjön meg.

2013. dec. 17. 20:24
 18/27 anonim ***** válasza:
Tehát te nem vagy rossz kdves kérdező és nem kötelező bájolognod senkivel.
2013. dec. 17. 20:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Bár ha csak azért írtad ki a kérdést, hogy lássuk mennyire szereted a férjed és téged, akkor nem szóltam.
2013. dec. 17. 20:47
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem lehet Kedves Kérdező, hogy az előző kérdésekre olyan választ adtál magadnak, hogy még a találkozás lehetőségét is kizárod, csak azért, nehogy olyan történjen, amit nem szeretnél. Vagy inkább nagyon is szeretnéd? Mert ha engem valaki nagyon nem érdekel, azt megmondom neki. Pusztán azért, nehogy megbántsam, nem fogok irogatni vele. Még felebaráti szeretetből sem.
2013. dec. 17. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!