Helyes-e férjes asszonyként barati viszonyt ápolnom egy másik keresztény férfival?
Hát akkor ne engedd, hogy közeledjen....
Jó reggel a világban vagyunk. Itt mindig mindenre nemet kell mondani....
Kedves Rivulets of Silver Tears !
Nem értem mire akarsz kilyukadni ezekkel a hülye kérdéskkel?
Jaj hagy ne vegyem elő a egyébként is kedves alaptermészetemet:)
Úgy rágódsz, mint egy ovis ezen a kérdésen.
Ha valakivel nem akarsz kommunikálni azért van, mert nem szereted vagy tartassz tőle vagy neked van valami lelki betegséged.
Ha nem szereted, akkor nem kell vele beszélni. Megírod neki. Ha félsz tőle, akkor eldöntöd, hogy van-e alapja. Ezek után annyit beszélsz vele, amennyit akarsz.
Tudom, hogy neked a sértődés része van bajod. De teljesen felkavarta a lelki világod ez az ember. Ebből a kérdésből ítélve. Azért bátorkodtam megkérdezni, hogy most mi van.
Miért zavar, ha kapsz valaktől egy üzenetet és miért nem lehet megírni, hogy nem akarsz semmit?
Ennyire felkavart, hogy kaptál tőle egy üzenetet? Ezt akarom kideríteni, hogy miért?
Vagy te is olyan típus vagy, aki csak a férjével hajlandó beszélni? Mert akkor gyakorolni kellene a mások elhajtását...
Tehát az lenne a legjobb, ha nem is írna rád senki és megóvna az ilyen helyzetektől? De a világ nem ilyen...
Állandóan rád fognak írni és hajtani.
Ha megsértődik valaki teljesen ok nélkül és sértődjön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!