Hogy van az a Bibliai vers, hogy elestem, de felállok? Vagy tudtok ilyeneket, ami feltüzel arra, hogy megerősödjünk?
ilyenekre gondolok!
"De a kik az Úrban bíznak, erejök megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!"
Szervusz
Példabeszédek 24:16 " Mert ha hétszer elesik is az igazságos, fel fog kelni, a gonoszokat azonban elbuktatja a szerencsétlenség."
Zsoltárok 34:19 "Sok baj éri az igazságost,De mindegyikből megszabadítja Jehova. ... 24 Még ha elesik is, nem vettetik el,Mert Jehova támogatja a kezét."
Ne örülj én ellenségem! Elestem ugyan de felkelek mert az Úr az én világosságom.
Akik Őreá néznek azok felvidulnak, arcuk meg nem szégyenül
Senki meg nem lakol aki Őbenne bízik
Az Úr mellette lesz az igaznak
Mindenre van erőm a Krisztusban aki engem megerősít
Az Úr az én lelkem támasza
Az Úr öröme az én erősségem
A vidám elme jó orvosság de a szomorúság megszáraztja a csontokat
Akik bíznak az Úrban olyanok mint a Sion hegye amely meg nem inog örökké megáll
Legyetek erősek és bátorodjék szívetek akik várjátok az Urat
"De mi nem a meghátrálás emberei vagyunk..." Zsid 10,39
"Én tehát úgy futok, mint aki előtt nem bizonytalan a cél" 1Kor 9, 26
Most ezek jutottak eszembe :-)
"Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a rosszat jóval"
/nem tudom, honnan van.../
(Filippi 4:13) Mindenre megvan az erőm annak köszönhetően, aki erőt ad nekem.
(Ézsaiás 41:10) Ne félj, mert én veled vagyok. Ne tekintgess magad köré, mert én vagyok Istened. Én megerősítelek. Valóban megsegítelek. Szilárdan támogatlak igazságos jobbommal.«
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!