Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A televízió az a Sátán eszköze...

A televízió az a Sátán eszköze, ami mossa az emberek agyát?

#rossz #sátán #Jézus #gonosz #TV #Isten megváltó
2013. dec. 9. 17:29
1 2
 11/19 KZitus ***** válasza:

Szervusz

A televízió is egy eszköz, amit lehet jó és rossz célra is használni. Mint példéul a kés. Azt is Sátán találta ki? Nem. Az ember használja rosszúl!-olykor...elég gyakran...

2013. dec. 10. 18:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen és sajnos ez csak az egyik ezköz a rengeteg mellett! :(
2013. dec. 12. 00:17
 13/19 anonim ***** válasza:

uccsó válaszolónak...

Látsz egy mittudomén vasárnap reggeli szent misét az m1-en és látsz a hiradóban egy tömeggyilkost aki lelőtt 70 ezer embert....szerinted Isten a misét sátán meg a tömeggyilkost tette a tv-be?...mert akkor te elég ökör lehetsz

A tv-be emberek döntik el hogy mi menjen...ha neked nem tetszik ez a műsor, be lehet menni a tv-hez és jelzed hogy nem szeretnéd még1szer meglatni a tv-ben..vagy fogod és kikapcsolod.

Szóval a saját gyengeséged és hibáid ne kend rá a sátánra...mert az igaz hogy tőle ered a rossz de az ember teszi meg...egyszóval választásod mindig van.

2013. dec. 13. 14:29
 14/19 KZitus ***** válasza:

Kedves "uccsó válaszolónak..."

A televízióval is az a helyzet, mint a te válaszoddal....a stílus a probléma...

2013. dec. 13. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Zita

És te eldöntötted hogy neked ez a hozzá szólás nem tetszik...már pedig ami neked nem tetszik ugye...az jó semmiképp sem lehet "(ami neked)"...és én még sem a sátán voltam..csupán egy ember...

Vagyis..a kölcsönös tisztelet magadására jutunk..ami a történelem és az ember léte alatt csak pár embernek működött...(2 ismerek személyesen, én nem vagyok benne)

Szal meginn az embernél tartunk és nem a sátánnál..

És próbálunk olyanról beszélgetni, ami valászínűleg soha nem fog birtokunkba jutni...

szóval maradok ilyen....nyers,bunkó..akár mi..de én vagyok..nem hazudok..nem akarok rosszat...nem vagyok a sátán...(sőt leszarom őt magasról...)...de próbálok olyan nyelven fogalmazni mint ahogyan élek...

2013. dec. 14. 00:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor internetezni se lehetne.Mondjuk azért ha hírközlésre használják akkor nem rossz.De ha silány szórakoztatásra akkor igen.
2013. dec. 14. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen! A kérdésedben ott a válasz! Olyan műsorokat mutatnak fiataloknak, amikben vetkőznek, verekednek, csúnyán beszélnek, A médiában csak a hazugság megy, és az embereket csak egymásnak uszítsák.
2013. dec. 14. 15:08
 18/19 bambagügyén válasza:

Butaság mindentöl rettegned, egyszerűen csak légy figyelmes.

Sok jó dolog van a vílágban amit Isten a mi örömünkre adott: alkohol,pénz,szexualitás...stb. ilyen a tv és az internet is. Ami viszont fontos, az az, hogy hogyan használod azt a mindennapi életedben.

Légy igényes, tudd hol a határ és ha kell szelektálj bölcsen!

2013. dec. 28. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:
A televízió maga nem. Csak a legtöbb adás. Ahogy elbutítja az embereket és elkorcsosítja az értékeket. De szerintem nálunk túlnyomórészt olyan programok mennek, amikkel igenis a Sátán befolyásolja az embereket.Hangsúlyozom, túlnyomórészt, ugyanis nem a TV-macira meg a Pax tv-re gondolok.Nekem pl. nincsen tv-m. Ha filmet vagy sorozatot akarok nézni,vagy híreket megnézem a neten. Azt, amit én akarok, akkor, amikor én akarom.Így nincs az, hogy befolyásolja az időmet, hogy jaj, haza kell érnem mert kezdődik a Móúnika só. Meg nem tömik a fejem azzal hogy a VV122 Uncumunci szakított Kopaszrepperel.
2014. jan. 26. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!