A televízió az a Sátán eszköze, ami mossa az emberek agyát?
Szervusz
A televízió is egy eszköz, amit lehet jó és rossz célra is használni. Mint példéul a kés. Azt is Sátán találta ki? Nem. Az ember használja rosszúl!-olykor...elég gyakran...
uccsó válaszolónak...
Látsz egy mittudomén vasárnap reggeli szent misét az m1-en és látsz a hiradóban egy tömeggyilkost aki lelőtt 70 ezer embert....szerinted Isten a misét sátán meg a tömeggyilkost tette a tv-be?...mert akkor te elég ökör lehetsz
A tv-be emberek döntik el hogy mi menjen...ha neked nem tetszik ez a műsor, be lehet menni a tv-hez és jelzed hogy nem szeretnéd még1szer meglatni a tv-ben..vagy fogod és kikapcsolod.
Szóval a saját gyengeséged és hibáid ne kend rá a sátánra...mert az igaz hogy tőle ered a rossz de az ember teszi meg...egyszóval választásod mindig van.
Kedves "uccsó válaszolónak..."
A televízióval is az a helyzet, mint a te válaszoddal....a stílus a probléma...
Zita
És te eldöntötted hogy neked ez a hozzá szólás nem tetszik...már pedig ami neked nem tetszik ugye...az jó semmiképp sem lehet "(ami neked)"...és én még sem a sátán voltam..csupán egy ember...
Vagyis..a kölcsönös tisztelet magadására jutunk..ami a történelem és az ember léte alatt csak pár embernek működött...(2 ismerek személyesen, én nem vagyok benne)
Szal meginn az embernél tartunk és nem a sátánnál..
És próbálunk olyanról beszélgetni, ami valászínűleg soha nem fog birtokunkba jutni...
szóval maradok ilyen....nyers,bunkó..akár mi..de én vagyok..nem hazudok..nem akarok rosszat...nem vagyok a sátán...(sőt leszarom őt magasról...)...de próbálok olyan nyelven fogalmazni mint ahogyan élek...
Butaság mindentöl rettegned, egyszerűen csak légy figyelmes.
Sok jó dolog van a vílágban amit Isten a mi örömünkre adott: alkohol,pénz,szexualitás...stb. ilyen a tv és az internet is. Ami viszont fontos, az az, hogy hogyan használod azt a mindennapi életedben.
Légy igényes, tudd hol a határ és ha kell szelektálj bölcsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!