Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus befogadása után volt...

Jézus befogadása után volt már aki olyat tett ami nem méltó egy olyan élethez amiben az Úr is jelen van?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 20:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Miután ilyen szépen eltértünk az eredeti témától: Kérdező, mit tettél te, ami nem méltó az Úrral együtt élt életedhez? :-)
2013. dec. 13. 10:40
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy mindent jól csinálok, vagy mindenben tökéletes lennék. Néha olyan kedvem van. Volt meleg munkatársam, elfogadtam, őszinte volt, jókat beszéltünk. Nem közösítettem ki senkit, valamit félreértettél.
2013. dec. 13. 13:53
 23/30 A kérdező kommentje:
Sokszor nem imádkozom,mivel mikorra végzek a tanulással és bedölök az ágyba már rögtön alszok is. Szóval csak akkor imádkozok ha van rá időm. Parancsait is sokszor megszegem. Nem érzem magam méltónak arra h szeressen Isten ...
2013. dec. 13. 14:33
 24/30 anonim ***** válasza:

Melyik parancsait szeged meg?

Úgy érzed, hogy semmi szerethető nincs benned?:(

2013. dec. 13. 14:38
 25/30 A kérdező kommentje:
Ezeket a bandákat szoktam leggyakrabban hallgatni : Pokolgép Kalapács Depresszió Dalriada Crazy Granat Rubicon Road Lordi Skillet Rammstein Ghremma(ritkán) és még vannak olyanok is amely előadóktól csak eggyes számaik tetszenek :)
2013. dec. 13. 14:40
 26/30 A kérdező kommentje:
Az egyik az h apámat nem nagyon tisztelem mert mondjuk nem is tudom mért. A másik meg hogy próbálltam visszafogni és egy ideig sikerült is a hazugságot. De néha elurakóljodik és akkor jön egymás után.
2013. dec. 13. 15:00
 27/30 anonim ***** válasza:

Szia juhvik!

Köszi, hogy megosztottad ezeket az együtteseket velem.

A Depresszót, Lordit, Skilletet, Rammsteint ismerem és szeretem, a többiről még nem hallottam, de majd utána nézek.:)

Ez a szám tetszik neked?

http://www.youtube.com/watch?v=quH_vUCdy2o

És ez?

http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg

Ha a Lordi bejön, akkor ezt tudom ajánlani:D

http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg

Na de ne zenéljük el az egész topicot, most te vagy a fontos :DDD

De most komolyan, mi a baj apukáddal? Kivételezik a tesóddal?:(

Mi hiányzik belőle vagy mi az ami sok?

Nélküle jobb lenne? (ne haragudj, ha durva kérdésnek érzed, de fontos)

Miket szoktál hazudni például és miért?:(

Mi lenne ha az igazat mondanád?

Egyébként nem szép dolog hazudni, de a súlyos bűn az a hamis tanúskodás. A hazugságnak inkább rossz következménye lehet és értelmetlen.

Nézd két dolgot tehetsz!

Egyik, hogy felvállalod, amit teszel! Kiállsz magadért! Kérdés, hogy milyen következménye lehet?

A másik pedig, hogy nem árulsz el mindig mindent és nem teregeted ki az életedet másoknak...

Persze sokan erőszakoskodni szoktak, zakltani és beletúrni a privát zónádba. Ilyenkor nem kell válaszolni, ha nem akarsz hazudni/mellébeszélni/viccelni ha úgy tetszik.

Tegyük fel, hogy megkérdezik, hogy hol voltál?

Akkor valami teljesen általánosat válaszolsz és kész.

Nem szabad mindenen rágódni és mindenért magad hibáztatni:(

Nehogy azt hidd, hogy emiatt rossz vagy!

Mindenkinek van rossz napja, mindenki kerül szúros helyzetbe...

És látszik, hogy te bánod is, még ezeket az apró dolgokat is. Így biztos, hogy nem vagy egy utálos lény Isten előtt!

Azon kellene elgondolkodnod, hogy miért van szükség rá, hogy hazudj...

2013. dec. 13. 22:40
 28/30 anonim ***** válasza:

Jaj a harmadik linket elrontottam:

http://www.youtube.com/watch?v=1DVDQwkYRCk

2013. dec. 13. 22:41
 29/30 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnos és neki mindent szabad, mindent megkap.Meg nem tartja el a családunkat csak magát meg tesót.De még van sok más ok amit ha szeretnél priviben leírok.És a hazudós résszel magamat meg a páromat próbálom védeni,de ha szeretnéd az is leírom. :)
2013. dec. 14. 13:38
 30/30 anonim ***** válasza:

Miért, neked nem az apukád? Tesóddal jóban vagy?

Mi baja apukádnak, mióta ilyen?

Anyukáddal mi a helyzet?

"És a hazudós résszel magamat meg a páromat próbálom védeni,de ha szeretnéd az is leírom. :)"

Gondoltam. Igazából 15 évesen sokkal nehezebb a dolgod. Hiszen még csak a szüleid tudnak eltartani téged és ki vagy nekik szolgáltatva...

Írhatsz privátot, ha van kedved. Megpróbálok majd reagálni rá.

2013. dec. 15. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!