A melegek tényleg a pokolra kerülnek? (lent)
Már ne haragudj, de hogy lehet egy természet ellenes dolog természetes?
Napjainkban népszerű azt mondani, hogy a homoszexuálisok így születnek, és hogy a szexuális beállítottság megváltoztathatatlan. A Time folyóirat például drámaian kijelentette: „Egy új tanulmány azt sugallja, hogy a homoszexuális és a heteroszexuális férfiak agya között szerkezeti különbség van.” Ez a tanulmány azonban olyan férfiak agyát vette alapul, akik AIDS-ben haltak meg. Ez biztosan nem bizonyító erejű!
Egy másik elmélet a hormonokat vonja be. A tudósok megfigyelték, hogy azok a laboratóriumi patkányok, amelyeket megfosztottak a hím nemi hormonoktól, „nőstényekre jellemző” párzási viselkedést mutattak. Azt a következtetést vonták le, hogy a homoszexuálisok talán ehhez hasonlóan egy biológiai szerencsétlenség áldozatai — túl sok vagy túl kevés férfi nemi hormonnak voltak kitéve születésük előtt. Sok tudós azonban azt gondolja, hogy a patkányok közötti furcsa viselkedés nem több mint egy reflex — nem igazi „homoszexualitás”. Ezenkívül az emberek nem patkányok. A The Harvard Medical School Mental Health Letter így érvelt: „Nagyon valószínűtlen, hogy a születés előtti hormonok befolyásolják . . . az ember nemi ösztönét ugyanazon a közvetlen módon, ahogy meghatározzák a patkányok párosodási magatartásában szerepet játszó reflexeket.”
Már ne haragudj, de hogy lehet egy természetes dolog természetellenes?
A tudomány pedig nem divat és népszerűség kérdése. Valóban a homoszexualitásnak több kiváltó oka van, van aki nem így születik (erről írtam az előző hozzászólásomban), de van aki igen. A legerősebb érv a homoszexualitás természetessége mellet a genetika (az a bizonyos X kromoszóma ami a homoszexualitásért felelős), illetve hogy nem csak az embernél fordúl elő. Közel 1500 ilyen állatfaj létezik.
Az ember meg valóban nem patkány, viszont állat. A gerinchúrosok törzsébe tartozó állatfaj.
"A Time folyóirat például drámaian kijelentette: „Egy új tanulmány azt sugallja, hogy a homoszexuális és a heteroszexuális férfiak agya között szerkezeti különbség van.” Ez a tanulmány azonban olyan férfiak agyát vette alapul, akik AIDS-ben haltak meg. Ez biztosan nem bizonyító erejű! "
Jó doiog csúsztatni/hazudni, ugye?
Teljesen élő és egészséges emberek agyát vizsgálták.
A Time magazinos cikket nem is én hoztam példának, hanem te. Mit höbörőgsz? Nem az én érvem cáfolod.
A homoszexualitásért felelős X kromoszóma:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!