Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a nyelveken...

Lőrinc3 kérdése:

Mi a véleményetek a nyelveken szólásról?

Figyelt kérdés
Meg néztem egy videó felvételt erről húúúúúúúúú de nem tudom hogy mit mondjak vagyis mit gondoljak az egészről.
2013. nov. 27. 14:35
1 2
 11/11 Luciusszimusz ***** válasza:

Egyetértek yuda 10. hozzászólásával. Évekig voltam tagja egy J.T.-hoz nagyban hasonló szektának. A tanításokat "felülről", az elöljáróktól kaptuk a részletes "igemagyarázatokkal" együtt, hogy hogyan is kell érteni "helyesen" az igét. Bárki, aki másképp kezdte érteni, és ellentmondott, azzal elbeszélgettek, és ha nem jártak sikerrel, akkor kirúgták a gyülekezetből. Erre azonban csak nagyon ritkán került sor, mert a tanításaikkal annyira átmosták a hívők agyát, hogy eszébe sem jutott az egyszerí hívőnek megkérdőjelezni azt. Erre rárősített, hogy az egyedüli "Isten igaz egyházának" tartották magukat, ezt tanították a híveknek is, így a hívekben kialakult az, hogy "ide kell tartoznom, különben elveszek"

Szóval J.T. és néhány más egyházban is megvannak a tanítások arról, hogy a nyelveken szólás az megszűnt. Az Igében azonban nem ez áll! Ajánlom a figyelmedbe az alábbi linken olvasható igeelemzést az összes témával kapcsolatos igehllyel. Jó gondolkodást és igeértelmezést kívánok!

[link]

2020. jún. 15. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!