Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Helyes e olyan filmet nézni...

Helyes e olyan filmet nézni amiben varázslás van? Mint pl Herry potter vagy az Alkonyat, hupikék törpikék? Keresztény válaszokra vagyok kiváncsi!

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 22:52
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

22-esnek

((Acts 13:10, 11) 10 and said, "O man full of all kinds of fraud, you son of the Devil, you enemy of all fair, 11 Well, lo and behold, the Jehova's hand is on you. . .

2013. nov. 24. 15:40
 32/43 anonim ***** válasza:
Rivulets of Silver Tears, köszi a zenét! :)
2013. nov. 24. 16:52
 33/43 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen ;)
2013. nov. 24. 17:11
 34/43 anonim ***** válasza:

Nem hallottam még, de pont ilyen zenéket szeretek. :)

Amúgy nagyon gáz, hogy 2013-ban valaki azt gondolja, hogy a Hupikék Törpikéket vagy a Harry Pottert nézni bűn. Teljesen megdöbbentem, mert azt hittem, már vége a sötét középkornak, de úgy látszik, mégsem.

Mindkét mese a szeretetről, az összefogásról a barátságról szól, a jó harcol és győz a gonosz ellen, el sem tudom képzelni, hogy ebben valaki bűnös dolgot láthat. Ha mégis, az az ember szerintem borzasztóan korlátolt és maradi.

2013. nov. 24. 19:30
 35/43 anonim ***** válasza:
59%
De jót röhögök a sok szentfazékon... :D
2013. nov. 24. 21:34
 36/43 anonim ***** válasza:
Én szívesen megnézném a mosolygós arcodat Armageddon napján...
2013. nov. 24. 21:39
 37/43 anonim ***** válasza:
A 36-os válaszból láthatjuk is, milyen az, amikor valaki a szavaiban keresztény, a tetteiben nem. Ezzel a hozzáállással te sem mosolyogsz majd akkor.
2013. nov. 24. 21:41
 38/43 anonim ***** válasza:
Majd Bruce Willis megmenti a világot, mint a filmben.. :D...
2013. nov. 24. 21:43
 39/43 anonim ***** válasza:
Erre mit lehet mondani, hogy valaki nézi a Hupikék Törpikéket és egyből az jut eszébe, hogy valaki szenved a kereszten..ez már komolyan mondom beteges... nekem se jut eszembe mondjuk egy Adam Sandler es film nézése közben, hogy hogyan égették ízzó vastrónon Dózsát, vagy, hogy szenvedett megannyi ember karóba húzáskor.. :D
2013. nov. 24. 21:47
 40/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, remélem, ezt te se gondoltad komolyan. Milyen életed lehet neked, ha már a Hupikék törpikék miatt is bűntudatot érzel? Ne szomoríts el... :-(
2013. nov. 24. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!