Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ima betegekért?

Ima betegekért?

Figyelt kérdés

Őszintén, nem vagyok egy nagy vallásos. Amúgy katolikus vagyok. De most egy személynek akit kedvelek és még nem jött el az ideje, nagyon nagy szüksége van Istenre. x. Szeretnék imádkozni érte, előbb meg is tettem. Olyan imát szeretnék ami kifejezetten a betegekért szól, de a legtöbb amit néztem az olyan, hogy beteg ember maga imádkozik a saját gyógyulásáért. Hogy még is mi került ennyiben? Mert maga az összeg nem volt sok, csak azért el is várná az ember, hogy kapjon valamit. A tábor nem volt jó, már pedig a szervezés miatt és az egész a médiának lett csinálva, mert azt vetitek kifelé, hogy hű de klassz, de aki meg közben ott volt, tudja, hogy a fele sem igaz. És leginkább a programok terén vérzett el.

Ennek ellenére elmennék újra és újra, ezerszer is, mert olyan emlékekkel és élményekkel jöttem haza, csupa kézzel nem fogható dologgal gazdagodtam, amiket át kell élni, amit csak a cserkészet adhat és még az unokámnak is mesélni fogok. De ezt nem a tábornak köszönhetem, a cserkészetnek, az ott velem lévőknek, megismerteknek. Hálás lennék ha tudnátok segíteni. Előre is nagyon szépen köszönöm!

2013. nov. 12. 01:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki volt beteg és hány éves?
2013. nov. 12. 01:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az igazi ima szívből és értelemből szòl....nem mások kárára.
2013. nov. 12. 01:50
 3/3 Andizsuzsi ***** válasza:

Hogy jön a betegért való imádkozáshoz a cserkésztábor?

Az imádkozás beszélgetés IStennel. Nem kellenek hozzá előre leírt imák, a saját gondolataid teljesen megfelelőek. Ha nem tudsz magatól megnyílni, akkor használd az Úr imáját.

2013. nov. 12. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!