Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten szereti a homoszexuáliso...

Isten szereti a homoszexuálisokat? (Én nem vagyok az, csak érdekel)

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 16:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%
KEZDETBEN ISTEN TEREMTETTE ADAMOT ES BELAT.
2009. nov. 15. 23:00
 12/24 anonim ***** válasza:
39%

Kedves 18:56-os!

Örülök, hogy ilyen élénk a fantáziád, de ezzel a témával ne számíts kitüntetésre. Ha ebből akarsz megélni, kevésbé sikamlós és meleg témát válassz.

A kérdésre a válasz természetesen egyértelmű, ha a Bibliát vesszük. Isten mindenkivel szemben türelmes, nem elnéző, össze ne keverjük a dolgokat. A helytelenségeket és a bűnöket elkövetőkkel szemben türelmes egy általa meghatározott ideig, de nem örökké!

2009. nov. 16. 00:58
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
A Bibliából egyértelműen kiderül,hogy nem szereti a melegeket.Szodomát és Gomorrát is azért pusztította el.Az,hogy valaki meleg,a Biblia szerint,vagyis Isten szerint természetellenes.Még egy ideig nem tesz ez ellen semmit az Isten ,de el jön majd az idő amikor ennek is véget vet,mint minden rossznak!
2009. nov. 16. 06:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Isten szereti a homoszexuálisokat, de azt már nem, hogy verik a mellüket, hogy: homokos vagyok. Nem akarja, és nem törekszik arra, hogy homokosak legyenek az emberek; ez a megromlott természet hibája. Sajnálja, hogy sokuk beépíti az identitásába ezt a vonzalmat, de türelmes azokhoz, akik a kulturális környezet miatt így határozzák meg magukat. Tudja, hogy ez gyenge pont náluk, és bizonyos dolgokat nem úgy kér majd tőlük számon, mint a többi embertől.
2009. nov. 16. 14:53
 15/24 anonim ***** válasza:
28%

Hogyne szeretné!!!

Hisz ő maga is az:D

Azért teremtette Ádámot, kellett egy "játszótárs". De ő biszexuális volt, így kellett Éva, akinek sunája is volt:D Viszont Évának nem kellett Ádám kicsi p*cse, így aztán képbejött a kígyó, ami... hm...

2009. nov. 16. 19:26
 16/24 anonim ***** válasza:

19:26 te nem vagy normális, de nagyon nagy volt xDxD

de amúgy ezt a kérdést most komolyan gondoltad?? -.- xD

2009. nov. 16. 20:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki könyvet ír! A meleg anygalom a történet végére nem lesz meleg! De kössz,, h elítélsz ha nem ismered a story-t.
2009. nov. 18. 17:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Isten biztos hogy szeti a homoszexuálisokat csak azt nem amit csinálnak vagyis Isten minden embert szeret csak a bűnt nem.
2009. nov. 26. 13:34
 19/24 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 02:20
 20/24 anonim válasza:
Igen az embereket isten teremtette a b.u.z.i.k. azért vannak hogy több esélyük legyen csajt találni a szerencsétleneknek...
2009. dec. 23. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!