Ti elvonulnátok a világ elől spirituális gyakorlás céljából? Taoisták, buddhisták, hinduk, krisna vallásúak, keleti vallást gyakorlók, spirituális beállítottságúak.
Sziasztok fórum tagok!
Feltenném ezt az érdekes kérdését mert kiváncsi vagyok hogy ti hogy gondolkoztok erről a kérdésről, vagy gondolkodtok-e ilyesmiben a jövőre tekintettel. nem kolostorra gondoltam, hanem egy önellátó élet kialakitására, például hogy venni egy jurtát, vagy egy viskót csinálni, csináltatni... meg egy telket venni. vagy bármilyen megoldás.
Én sokat gondolkodtam már ilyesmiről és tervezem a jövőben, néhány év múlva.
Taoisták, buddhisták, hinduk, krisna vallásúak, keleti vallást gyakorlók, spirituális beállítottságúak véleményére vagyok kiváncsi, akiknek eszükbe jutott már ilyen megoldás.
Akik szentelnék az életüket a spirituális gyakorlásra, a szellemi fejlődésre, esetleg a nirvána elérésére. Hogy gondolkodtok erről a kérdésről?
KERESZTÉNYEK ÉS KATOLIKUSOK STB. KIMÉLJENEK nem vagyok kiváncsi a kioktatásra!
# 10!
Egész biztosan igazad van onnét nézve! Magam nem kívánok többet hozzátenni ahhoz, amit leírtam.
# 14!
Elnézést, hogy így megkéstem a válasszal!
Rád gondoltam, nem a fizikai helyre, ahol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!