Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol van a Bibliában olyan...

Hol van a Bibliában olyan rész ami ezt foglalja magában?

Figyelt kérdés

csak tartalmilag tudom összefoglalni,de arról szól hogy megváltozott a beszéd,és ne használjuk a rég természet szavait,de aszerint beszéljünk.

Köszönettel:

Ádám

2013. nov. 1. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ajánlom figyelmedbe Jakab apostol levelének 3. fejezetét:

[link]

Üdv. Péter

2013. nov. 1. 13:37
 2/5 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Filippi 4,8,9 "Végezetül, testvérek, amik csak igazak, amik csak komoly figyelmet érdemelnek, amik csak igazságosak, amik csak tiszták, amik csak szeretetre méltók, amikről csak jót mondanak, ha van valami erény, és ha van valami dicséretre méltó, továbbra is azokkal foglalkozzatok. 9 Amiket tanultatok, el is fogadtatok, hallottatok is, és láttatok is velem kapcsolatban, azokat cselekedjétek; és a békének Istene veletek lesz."

Lehet erre gondoltál?

2013. nov. 2. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
még sajnos nem sikerült megtalálni azt amit keresek,de azért köszi a válaszokat:)
2013. nov. 2. 13:41
 4/5 KZitus ***** válasza:

Kolossé 3,8 "Most azonban valóban vessétek le magatokról mindezeket: az indulatot, a haragot, a rosszaságot, a becsmérlő beszédet és az ocsmány beszédet szátokból"

Efézus 5,3-4 "Paráznaság és bármiféle tisztátalanság vagy kapzsiság még csak ne is említtessék közöttetek, mint ahogy szent emberekhez illik, 4 se szégyenteljes viselkedés, se bolond beszéd, se ocsmány tréfálkozás, melyek nem illenek, hanem inkább hálaadás."

Talán ezek?

2013. nov. 2. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem ezek, a mai ige című kiadványban olvastam. Majd valamikor visszakeresem a régebbi számok közül és akkor leírom hogy melyikre gondoltam
2013. nov. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!