A Bibliában hol van olyan rész amely a bátorságról és a félelem megszűnéséről szól?
Azért most légy bátor, Zerubbábel! - így szól az ÚR. Légy bátor te is, Jósua főpap, Jócádák fia, és legyen bátor az ország egész népe - így szól az ÚR -, és dolgozzatok, mert én veletek vagyok! - így szól a Seregek URa. Haggeus 2:4
Csak légy igen bátor és erős, őrizd meg, és tartsd meg azt a törvényt Józsué 1:7
Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az ÚR, mindenütt, amerre csak jársz. Józsué 1:9
"Nem ártanak és nem pusztítanak sehol szent hegyemen, mert telve lesz a föld Jehova ismeretével, miként a vizek beborítják a tengert."(Ézsaiás 11:9)
"Népem békés hajlékban lakozik majd, a teljes bizalom lakhelyein és háborítatlan nyugvóhelyeken" (Ézsaiás 32:18)
"Nem lesznek többé prédául a nemzeteknek, nem falja fel őket a föld vadja; biztonságban fognak lakni, és senki sem rettenti meg őket."(Ezékiel 34:28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!