A bibliát még soha senkinek sem sikerült cáfolnia? Az iskolákban akkor miért az evolúciós elméletet tanítják?
A Biblia a közel kétezer éves Tóra tekercsekből íródott az évszázadok során. A fordítások, másolások során keletkezhettek benne ugyan torzulások, de ha az eredeti szent iratokat megnézzük ugye a kétezer év alatt számtalan tudós és nem tudós vizsgálgatta, szedte atomjaira a benne foglaltakat, tehát ha abba bármilyen hibás vagy valótlan információ került volna akkor már tudnánk róla.
Ezzel szemben az ősrobbanásos, evolúciós elméletes marhaság alig pár száz éves és egy öt éves gyerek megcáfolja. Sőt ami a legviccesebb, hogy épp az a tudomány cáfolja az ősrobbanás elméletét amelyik állítja.
"Anyag vagy energia nem vész el és nem keletkezik a semmiből csak átalakul más anyaggá vagy energiává."
"Kezdetben vala a semmi és az felrobbaná, ezáltal létrejövé minden"
Azt már megtudtuk, hogy a világ legjobb robbanóanyaga a semmi. Viszont a tudomány arra már nem tér ki, hogy ha teremteni szeretnék magamnak itthonra egy másik világmindenséget, mit használjak detonátornak? A tudomány állítása szerint minden olyan ember aki rendelkezik semmivel, készíthet magának saját világegyetemet, ugyanakkor az ismeretségi körömben rendkívül kevés az olyan személy aki saját világegyetemmel rendelkezik otthon. Természetesen ez az aprócska hiba simán betudható annak a ténynek, hogy a tudomány ma még nem elég fejlett ahhoz, hogy bárki megvehessen egy teszkó gazdaságos semmidetonátort. Ebben az esetben viszont joggal kérdem: Ahhoz elég fejlett, hogy az ősrobbanás elméletét elhihessük neki?
"Kezdjük Jézus létezésével kérdező :) Sohasem létezett, ez tény. Minden nem elfogult (azaz nem keresztény) tudós egyetért ebben, ő egy kitalált személy, minden tulajnságában még egy tucat másik istenséggel és kiemelkedő sosem létezett "emberrel" osztozik. Pl: Dionüszosz, Krisna, Bacchus. Nézz utána."
Néztem, néztem. Mindenhol annyit találtam, hogy Jézus Názáretben született Mária és József gyermekeként, megközelítőleg 2000 éve, Közép - Európai génállománnyal és AB vércsoporttal rendelkező férfi volt, akinek életkora halálakor megközelítőleg 33 évre tehető.
Melyik halálakor?
Az ha 7 milliárd embert ráállítunk a vízre és mind elsüllyed azzal megcáfoltam Jézust?
"Közép - Európai génállománnyal és AB vércsoporttal"
Hogy klasszikust idézzek: Que?
"Az ha 7 milliárd embert ráállítunk a vízre és mind elsüllyed azzal megcáfoltam Jézust?"
Ha hétmilliárd gombát etetsz meg hétmilliárd emberrel és mind meghal azzal megcáfolod az ehető gomba létét? Értem...
Itt egy link, ami több száz ellentmondás alapján cáfolja a bibliát. Jó kis program keresővel, stb. Angol tudás kell azért hozzá.
"Ha hétmilliárd gombát etetsz meg hétmilliárd emberrel és mind meghal azzal megcáfolod az ehető gomba létét? Értem..."
Kérdeztem, nem állítottam. Hogy érezd mekkora baromságokat beszélsz.
De nyilván nem fogod érteni, mert ha képes lennél érteni, akkor nem hinnél ilyen baromságokban...
Hogyne lenne már megcáfolva? Gyakorlatilag minden magyarázata a világ működésére már régen elavult.
Már rögtön a Genesist és a 6000 éves teremtést cáfolja, hogy a Homo sapiens már közel 200.000 éve létezik, nem is beszélve az előemberekről és ősemberekről.
És az, hogy te erre is azt állítod majd, hogy ezt csak a tudomány mondja, mert képtelen vagy mind utánanézni, mind értelmezni és felfogni a bizonyítékokat, az nem teszi semmissé a valóságot, és pláne nem igazolja a Biblia igazát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!