Honnan tudhatom, hogy Isten meghallgatta az imám? A hitetlenek imáit is meghallgatja?
Hiszen visszajelzést nem kapok!
Nincs hitem.Van értelme így imádkozni?
Volt idő amikor bizakodtam,kértem, de még csak a kitartásom sem nőtt,sőt. Elfogytam. Hiábavalónak érzem.
Nem lett jobb,hogy kicsit is foglalkoztat az egész.
Amikor rendszeresen imádkoztam csak annyit értem el,hogy kissé vagy jobban bűntudatom volt amikor nem imádkoztam lefekvés előtt.
Arról nem is beszélve,hogy jelenleg úgy gondolom Istent nem érdekli milyen az életünk,hogy boldogok vagyunk-e,éhezünk-e csak az számít neki,hogy hisz benne valaki vagy sem.
És ha hisz annak örül,de változatlanul nem fogja könnyebb,boldogabbá,jóllakottá tenni az életet.
Egy lépést sem fog feléd tenni. Csak örül annak,hogy hiszel benne.Kész.
Még csak megnyugvást sem fog adni.
Mit kap az akinek van hite? Mitől lesz neki jobb az élete?
Milyen előnyös változást hoz az életébe?
Úgy érzem én csak érdekből tudom keresni.Meg aztán nem is nagyon érdekelhetem Őt. Persze miért pont rám figyelne amikor másol épp elég sok dolga lenne,de ott sem látni nagyon a tevékenységét.
Milyen jó annak aki a reinkarnációban hisz.
Kedves kérdező ha azt szeretnéd, hogy Isten tényleg meghallgasson akkor gondolkodj el ezeken az igeszakaszokon amiket most be fogok másolni neked, majd menj Jézushoz, térj meg előtte és olvasd el az ő szavait az evangéliumokból és engedelmeskedj azoknak a szavaknak. Bízd rá magad Istenre és menj el egy jó keresztény gyülekezetbe és minden rendben lesz.
Ésaiás próféta könyve 59. rész:
1. Ímé, nem oly rövid az Úr keze, hogy meg ne szabadíthatna, és nem oly süket az ő füle, hogy meg nem hallgathatna;
2. Hanem a ti vétkeitek választanak el titeket Istenetektől, és bűneitek fedezték el orczáját ti előttetek, hogy meg nem hallgatott.
Zsoltárok könyve 34. rész:
16. Az Úr szemei az IGAZAKON vannak, és az ő fülei azoknak kiáltásán
Lukács Evangyélioma 18. rész:
10. Két ember méne fel a templomba imádkozni; az egyik farizeus, és a másik vámszedő.
11. A farizeus megállván, ily módon imádkozék magában: Isten! hálákat adok néked, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint ím e vámszedő is.
12. Bőjtölök kétszer egy héten; dézsmát adok mindenből, a mit szerzek.
13. A vámszedő pedig távol állván, még szemeit sem akarja vala az égre emelni, hanem veri vala mellét, mondván: Isten, légy irgalmas nékem bűnösnek!
14. Mondom néktek, ez MEGIGAZULVA méne alá az ő házához, inkább hogynem amaz: mert valaki felmagasztalja magát, megaláztatik; és a ki megalázza magát, felmagasztaltatik.
A beállítások menüben az "ima meghallgatása" opció fizetős. De mivel a visszajelzés kérése opció csak akkor kapcsolható be, ha bekapcsoljuk az ima meghallgatását is, ezért a visszajelzés sem érhető el ingyen.
De én tudok egy olcsóbb megoldást is, ha nekem fizetsz, én kevesebbért is megoldom neked mint a papok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!